Борисов За Чувалите с Трупове, Претъпканите Морги, Диванната Армия и… ДИКТАТУРАТА НА ГЛУПОСТТА! (С ВИДЕО)

Борисов За Чувалите с Трупове, Претъпканите Морги, Диванната Армия и… ДИКТАТУРАТА НА ГЛУПОСТТА! (С ВИДЕО)

Тактиката на глупаците: НОЩ да ни „страхува“, а Борисов да ни спасява… от долната лъжа – че върлува вирус-убиец. В някои дни пък премиерът и Мутафчийски си сменяха ролите на добро и лошо ченге: НОЩ в униформи, камуфлажи и с пагони, със страшни лица и гробовни гласове, същи Торбалани, ни бръщолевеха за чували и трупове – а Бай Хой си го развяваше с Жипката. Насред най-голямото Пъкло Той бе сред народа и се „жертваше“, понеже мисия има. Наобиколен от „мисирки“ правеше тегели по цехчета и магистрали – за да ни спасява неуморно. Понеже Брюкселския Господ го е пратил да победи смъртта! Такава беше картинката и медийният разказ по нея през последните 40 дни на „Пандемията“: Читалищно театро!

Но народа, или поне по-умната и трезвомислеща част от него, не се върза… взе да роптае и да плаши с бунтове. Затова Властта смени тактиката и скоростно смекчи мерките с тенденция да ги свали. Ние от Скандално.нет чакаме следващото им представление, да видим какво ще измислят. А вие вижте кратката ВИДЕО Ретроспекция на 40-дневния трагикомичен български коронавирусен фарс, наречен „Игри на страха“. Приятно гледане:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ако ГЕРБ си плати цялата 4 годишна ПОСТОЯННА, ДОСАДНА И ДЕБЕЛАШКА изборна кампания, ще трябва нов заем от десетки милиарди ЕВРО.

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ УБИХА БЪЛГАРИЯ ГРАБВАЙ СОПИТЕ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ МАФИЯ ГЕРБ ОТ ЖИВОТА НИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *