Защо СЗО ЛЪЖЕ Планетата, че Ковид-19 е Свиреп и Смъртоносен! Кому е изгодна Фалшивата Пандемия! Отговорът Тук:

Днес шефът на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебресус заяви с траурен тон, че „смъртоносната пандемия, бушуваща в момента по планетата, няма да приключи скоро. Вероятно вълни от „Ковид-19″ ще ни връхлитат и през следващите години“. И още: „СЗО е силно загрижена от ескалиращата смъртност в много страни поради малкия брой тествани жители там“.

През последните седмици СЗО ежедневно торпилира населението на планетата с подобни стряскащи изявления, но все повече специалисти-епидемиолози и критично мислещи граждани публично оспорват оценката на ситуацията и заключенията на Световната здравна организация. Все по-богатият набор от събрани данни сочи, че смъртността и заразността на коронавируса са по-ниски от тези на сезонният грип. Нещо повече: Редица водещи медицински експерти категорично твърдят, че официалната информация за КОВИД-19, подавана от СЗО и правителствата на няколко водещи държави, не е вярна. Те са разясняват, че настоящата епидемия дори не влиза в Топ-20 на най-смъртоносните епидемии в историята. Според “Дойче банк” в Топ-5 на най-смъртоносните заболявания Ковид-19 може да влезе едва когато отнеме 210 милиона живота. Нещо, което няма никаква вероятност да се случи. Към днешна дата жертвите на коронавируса в света са 237 хил…. кой знае откъде и как събирани за статистиката… По показател „смъртност“ днешната пандемия е по-слаба от свинския грип от 2009-2010 г. Припомняме, че тя отне живота на 0,003% от жителите на планетата – или 203 хиляди души.

Професорът по вирусология Джон Йоанидис от университета в Станфорд смята, че „събраните досега данни за заразените от „Ковид-19“ и данните за развитието на епидемията, са изключително ненадеждни“. По думите му, единственият надежден за статистиката случай е онзи, при който голяма и изолирана група хора – пасажерите на пътническият кораб “Даймънд Принцес”, бяха тествани и поставени под карантина. Там смъртността беше 1,0%  – предимно много възрастни хора.

Група френски учени се съгласиха с твърденията на проф. Йоанидис и добавиха, че „Смъртността от КОВИД-19 не се различава осезаемо от тази, предизвикана от острите респираторни вирусни инфекции, причинени от добре известни коронавируси. И е много по-ниска от смъртността при сезонния грип.“.

В статия на най-реномираното медицинско списание Nature Medicine, вирусолози от САЩ и Китай представиха данни за китайския град Ухан, в който за първи път бе открит вируса. Смъртността при заразените с „Ковид-19“ в епицентъра на заразата град Ухан е била едва 1,2–1,4%, а в районите извън провинция Хубей е била 0,85%, което съвпада с данните на професор Йоанидис.

Трябва да добавим и Специалното разследване на изследователската група Swiss Propaganda Research (Швейцария), която описа над 800 случая от цяла Европа и САЩ като примери за откровено и преднамерено драматизиране и преекспониране на коронавирусната епидемия. Разследването проучи огромно количество световни авторитетни медии, които през последните 2 месеца много често са публикували откровено фалшиви новини за пандемията.

Стъпвайки на опита от глобалните епидемии от предишни години, трябва да заявим, че и при днешната пандемия нещата се случват според познатия афоризъм: „Има лъжа, по-голяма лъжа, крещяща лъжа и… статистика“. Намекът е за статистическите бюлетини на СЗО относно коронавирусната „пандемия“. Репутацията на тази международна организация е доста спорна, но въпреки това, все още правителствата по света продължават да я приемат за авторитет и спазват медицинските й разписания и съвети. Здравните министерства от Китай през САЩ, та до Русия продължават по инерция да се доверяват и да преписват наредбите на тази силно компрометирана глобална структура, за която все повече е неясно на чий Бог служи.

Спомням си как по време на птичия грип, СЗО предупреди за глобална вълна от заразявания и прогнозира очаквани „над 7 млн. смъртни случая!“. Подплашени от тази прогноза, правителствата се запасиха с най-„ефективните“, препоръчани им от същото това СЗО, лекарства за грип, “Тамифлу” и “Реланап”. През 1996 г. швейцарският фармацевтичен гигант “Роше” придоби лиценза за производство на “Тамифлу” от американската биотехнологична компания “Гилид”. Бившият й председател и основен акционер беше екс- министъра на отбраната на САЩ Доналд Рамсфелд. “Роше” спечели милиарди швейцарски франкове от продажбата на “Тамифлу”. Птичият грип, разбира се, не отне обявените от СЗО милиони животи. Всъщност жертвите по целия свят се оказаха едва 152-ма души. А след като гръмко обявената от Здравната организация „птича пандемия“ утихна и истината лъсна, Клаус Стър, който изигра основна роля в тази откровена „птича“ измама на СЗО, напусна поста си… За да заеме поста директор на швейцарската фармацевтична компания “Новартис”. Дали са му го от благодарност, за това, че ги напълни с пари.

Същото упражнение Световната здравна организация повтори и през 2009 г. по време на свинския грип. СЗО побърза да го обяви за „пандемия“, а инфекцията пак се оказа хиляди пъти по-слаба от обявената. Но така или иначе и тогава, по препоръка на СЗО, много държави изхарчиха огромни суми за закупуване на ваксини за несъществуващата пандемия. Тогава за първи път СЗО настоя за масово ваксиниране на световното население. По повод свинския грип Русия загуби 4 милиарда рубли, а в САЩ залежаха и впоследствие бяха изхвърлени 138 милиона дози от ваксината. В Европейския съюз обаче печалбите на фармацевтите достигнаха 7 милиарда евро, а СЗО беше заподозряна в заговор с фармацевтите от “Роше”. Резултатите от измислената „Свинска Пандемия“ бяха за едни – катастрофа, а за други – шестица от тотото, тъй като  спечелиха купища пари. В разгара на днешната коронавирусна пандемия огромна печалба извлякоха производителите на парацетамол, който бе разграбен от аптеките по цял свят, само защото СЗО гръмко обяви „голямата му ефективност“ срещу заразата от КОВИД-19.

Любопитно е също така кой е директорът на СЗО. Тедрос Гебрейесус е първият африканец (Етиопия), който оглавява Световната здравна организация през 2017 г., при това без да е лекар. Има интересен момент в биографията му. Когато се завръща в родината си след повече от 10 години престой във Великобритания, той е назначен за министър на здравеопазването на Етиопия (2005 – 2012). Малко преди това Гебресус се е срещнал с настоящия тогава президент на САЩ Бил Клинтън… и неслучайно, веднага щом заема поста на здравен министър, започва плътна работа с неговата фондация. Той установява близки отношения и с фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. И започва воаяжи из цяла Африка да лобира пред различните държави в интерес на тези две фондации. Успоредно с поста министър на здравеопазването, Тедрос ръководи Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария в сътрудничество с Фондация „Гейтс“. През 2006, 2009, 2011 г. Гебрейесус скрива информация за епидемията от холера в Етиопия. И това става причина да бъде отстранен от поста си Министър на здравеопазването в африканската държава.

Директорът на СЗО Тедрос Гебрейесус

Друг будещ интерес факт е, че преди 15 години бяха направени някои интересни промени в устава на СЗО, които я превърнаха в глобален властелин на световното здравеопазване. Преди това СЗО имаше правото единствено да дава препоръки на държавите и техните правителства. От 2005 г. обаче бяха въведени изменения в правомощията на организацията, които й позволиха в извънредни ситуации (например по време на пандемия) да издава заповеди, задължителни за изпълнение от всички държави на планетата. А кога имаме пандемия – когато реши СЗО. Неслучайно в устава на СЗО бе променена и дефиницията за пандемия с твърде витиевато обяснение. Тоест, когато му скимне, СЗО вече може да обяви пандемия и да започне да нагнетява страх и ужас сред човечеството. Вследствие на което да издава заповеди-препоръки на държавите, които са длъжни да ги изпълняват стриктно. Заповеди, от които самото СЗО може да изкара стотици милиарди печалба. Глобализъм в действие! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ПОПИЛЕЕМ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБСОЦИОПАТА БОРИСОВ НАТЪПКА 80 МИЛИОНА НАРОДНИ ПАРИ НА БИЛ ГЕЙТС ЗА ВАКСИНА ЗА ДА НИ УМОРИ

  2. Само тук, в скандално.нет, човек може да научи истината и да се ориентира. Отново чудесен материал, благодаря!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *