Борисов закри тихомълком Комисията за Руската Агресия! Но Дали ТОЙ Управлява България? Отговора Виж Тук:

borisov1Както обеща Бойко Борисов, депутатите закриха избраната и гласувана лично от тях парламентарна комисия, която имаше за задача да следи намесата на Русия в родната политика и да се стреми да се бори срещу нея.

Набързо скалъпеното отстъпление стана типично по български. Искане за това направи не кой да е, а председателят  на същата комисия ГЕРБ-депутата Валентин Радев, който бе избран с мнозинство от депутатите. И със същото мнозинство сега беше отзован.

Повечето от народните представители  подкрепиха премахването на комисията със същия плам, с който само преди две седмици я учредиха. Някои даже  не пропуснаха да се ударят в гърдите,  че са били против създаването й, но не обясниха защо са гласували „За“. По собствена съвест, или под диктат?! Явно под диктат, защото няма как да си смениш мнението със скоростта, с която си обръщат палачинки.

Родният ни парламент за кой ли път доказа, че е безпринципен, че няма собствено мнение, че гласува това, което му нареди Бойко Борисов, а самият Борисов пък многократно е показвал, че не той управлява държавата, а гласовете от Вашингтон и ЦРУ, които му нареждат в слушалката. Борисов или ЦРУ са на кормилото на властта в България е въпрос с философски мащаб. Но едно е напълно сигурно: Не ни управляват политическите партии и измислената между тях коалиция, която сполучливо хората прекръстиха на „Коалиция за кокала“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/z6j2xviHNXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А добро утро. След 26 години ли вдянахте, че нашите мушмуроци нямат нито национално достоинство нито държавнически качества.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *