БОМБА! ХВАНАХА АТЕНТАТОР ОТ ИДИЛ В СОФИЯ! Джихадистът Опитал да Взриви Метро станция „Обеля“!

atentator2Зловещ терористичен атентат в софийското метро е бил осуетен преди 3 седмици. Шокиращата новина разкриха два независими един от друг източника от службите за сигурност, единият от които – висш полицай на особено високо ниво в системата на МВР, пише в новия си брой вестник „Галерия“.

На 4-ти март специалните части на полицията обезвреждат добре подготвен и обучен терорист от ИДИЛ, когото са локализирали в метростанция „Обеля“ на софийското метро малко преди същият да възпламени бомба със солидно количество тротил.

Джихадистът- терорист е обезвреден, закопчан и закаран под изключително засилена охрана в ареста на СДВР, но после съдбата му е неизвестна дори за голяма част от висшите ченгета.

atentator4

Акцията по залавянето на терориста – ислямист е светкавична, но без да се вдига много шум, а впоследствие през целия ден столицата ни гъмжеше от барети и полицейски джипове. Жителите на София с почуда зяпаха въоръжените като за трета световна война с калашници барети от спец. частите. От МВР пък дадоха лаконично изявление, в което обясниха, че необичайната ситуация в станциите на метрото и пред няколко обществени сгради и Централна гара се дължала на получени сигнали, които се наложило да проверят.

atentator3

Няколко часа преди столицата да бъде блокирана от специалните части на баретите, Бойко Борисов обяви военно учение по българо-гръцката граница.

„Нека не забравяме, че светът е във война. Искам да уверя българските граждани, че сме взели всички мерки за тяхното спокойствие“, заяви тогава той.

Изявлението му дойде само няколко часа след като Държавния департамент на САЩ предупреди, че има секретна информация за готвени атентати в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Затвор и избиване до крак на циганската пасмина .
    Иначе те нас ще унищожат.

  2. Не знаели какво се случва с този ,дори и висши полицаи……ами казали са им да го пуснат….та да може следващия път да не го хванат..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *