Кой Взриви Летището и Метрото в Белгия? Шокиращи Разкрития, които Ще Ви Накарат да се Замислите!

Брюксел издирванВластите в Белгия продължават издирването на третия мъж, разпознат по снимките  от летището в Брюксел, минути преди  бомбените атентати от вчера.

Вече стана ясно, че самовзривилите се камикадзета са братята Халид и Брахим ел-Бакрауи, които при акция на полицията седмица по-рано успеха да избягат от куршумите.

Третият мъж, сниман до тях на летището е  Нахим Лакрауи и е успял да се измъкне в суматохата след взривовете, като преди това се е оттеглил на безопасно разстояние, а после  просто е изчезнал.

Лакрауи успял да се укрие. Доказа се, че същият е свързан  с атентатите в Париж, които потресоха света през ноември миналата година. Неговата ДНК е открита едновременно  в тайната квартира в Париж и в бърлогата, в която беше арестуван в Брюксел  парижкия атентатор Салах Абдеслам. Днес Нахим бе заловен при опит да избяга от Белгия.

Всъщност обаче какво значение има как се казват атентаторите? Дали Салах, дали Селим, дали Хасан, дали Фикри?

брюксел тримаНай-после политолози и анализатори посмяха да се обадят и да посочат с пръст не ислямистите, а техните „бащи“. Кой създаде Ислямска държава? Такова нещо нямаше, преди САЩ да нападнат Ирак под измисления предлог, че там има химическо оръжие и ядрена бомба и да изпепелят сума ти градове, убивайки жени, старци и деца.  Кротките и трудолюбиви араби си живееха спокойно, вярно – с диктатура, но се чувстваха добре и живееха добре.

САЩ разбърка статуквото, а като втори удар започна износ на революция под названието „Арабска пролет“. В желанието да разшири влиянието си в арабските страни и най-вече да сложи ръка върху петрола им, свали диктаторите с организирани улични протести, разбърка главите на по-войнствените и реакционни елементи в тези общества и създаде хаос, палейки война след война.

Ислямска държава се пръкна буквално от нищото, набързо беше въоръжена, захранена с много пари и надъхана за борба. Различни версии говорят за издръжка от САЩ, от Турция, от Обединените арабски емирства и от къде ли не още. Веднага избуя радикалния ислям и на бойците бе внушено, че останалите са неверници и трябва да бъдат унищожавани. Започна обучение на камикадзета, промиване на мозъци, обработване на малки деца и превръщането им в подвижни бомби.

бежанци калеВсичко това се случваше с помощта на САЩ и на импотентна и равнодушна Европа, чиито лидери пък изобщо не видяха и не прецениха опасността. Те даже прегърнаха и поздравиха с „Добре дошли!“ всички мигранти, които се втурнаха организирано към континента, а в редиците им бъкаше от млади, здрави, подковани и готови да сеят смърт мъже. Дали в името на Аллах или като отмъщение заради унищожените им домове.

Колко са бойците на ИД, влезли в ЕС, никой не може да каже. Европейските лидери продължават да дрънкат за толерантност и хуманизъм, а в това време атентат след атентат разтърсват ЕС.

Някой има сметка ЕС да се разпадне и да се върне стария страх у хората. Преди беше от митичния комунизъм, който ще нахлуе там, а сега от ислямизма. И този някой си стои в Пентагона и гледа сеир, завардил яко границите си.

Брюксел метроА европейските ръководители пак не смеят да гъкнат и да върнат емигрантите по родните им места, опълчвайки се на САЩ.

Докога Европа ще стои със зарита глава в пясъка? Докато навън ще стърчи само голия й задник, изложен на алчните ислямистки погледи?!

Ислямът е тръгнал на война с християнството.

Европа е безсилна.

А просто й трябва един Орбан, а не меки китки! И въпросът ще се реши! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *