Боко Лъжеца вече 10 години ви Краде, докато се смеете на тъпите му вицове! Ето кои са най- големите му Лъжи:

Лъжите на Борисов са дебелашки като хумора му. И не се иска бог знае какъв интелект, за да бъдат хванати. Но българинът обича вицове, а най-силно се смее на тия, разказани от началника. И докато се киска и остроумничи по адрес на братовчедите си, Борисов ви преджобва, българи, а после черпи с парите ви цялата си компания, и си купува избори и власт, за да може пак да ви джоби. И така вече 10 години.

Торбата с лъжите:

Най-голямата лъжа е, че Борисов дава пари – не, той харчи нашите, при това без да ни пита. И когато се пъчи, че „раздава“, „отпуска“, „дарява“ – трябва да сме наясно, че това е произвол с чужди средства – с нашите и европейските, които всъщност Европа отпуска на нас.

„Толкова пари, колкото Аз давам за здравеопазване, никой не е давал”, обича да се хвали премиерът. А всички знаем, че здравна система в България отдавна няма.

„Давам 50 милиона за заплати на медицинските сестри!“. Откровена лъжа! Защо, мислите, още протестират? Ами защото правителството прие методика, според която половината от тези пари ще отидат в частни болници. А за сестрите в държавните и най-вече в мизерстващите общински болници пак нищо няма да остане. Чист лобизъм, маскиран като социална загриженост и неолиберален фашизъм в действие.

Всяка година Борисов се бие в гърдите и за стотиците милиони, които „дава“ на пенсионерите. А в същото време българският пенсионер едва преживява с 200-250 лв. пенсия.

„Строим завод след завод. При такива високи доходи и младите ще се върнат“, викна завчера Боко наш. Но европейската статистика е безмилостна – България се е сринала до най-бедна страна в ЕС, с най-ниски доходи на населението. И продължава да изостава все повече от предпоследната – Румъния. Само за миналата година нови 31 хиляди българи са напуснали страната.

„В ГЕРБ имаме морален стандарт – който сгреши, си подава оставката“, е друг любим припев на вожда. Псевдопремиерът измисли този слоган покрай „АпартаментГейт“. Но когато миналата година гръмна скандалът „Кумгейт“ с роднините на Делян Добрев в хасковската община, ГЕРБ категорично отказаха да му приемат оставката. И се наложи Делянчо да го чакаме за отвода още две години, докато не излязоха разобличаващите факти за евтините апартаменти на една дозина висши герберски функционери. След катастрофата в Своге Ивайло Московски подаде оставка, само за да бъде трудоустроен на висока заплата в Черноморската банка. „Моралният стандарт“ не попречи на Борисов да преназначи в правителството и другия виновник – министъра на регионалното развитие Николай Нанков, който също уж подаде оставка. След „Апартаментгейт“ Цветанов си тръгна зорлем от парламента, но остана да ръководи предизборната кампания на ГЕРБ и продължи да топли зам.-председателското място в партията. Задържа, разбира се, и апартамента за 1.5 млн., за закупуването на който посмъртно не може да докаже честни доходи. Това, Боковото, не е „стандарт“, а обикновен прах в очите… на слепците. И го прави един напълно лишен от морал човек.

Да споменаваме ли магистралите, кръговите „му“ кръстовища, софийските ремонти, плочките на Графа, пейките на Фандъкова? Кое не е вярно? Че всичко, построено от ГЕРБ с европейски пари е калпаво заради кражби? Че хора гинат по пътищата заради комисионите на властта? Или че се променят закони и се разрешават строежи срещу апартаменти? Във Варна пропадна прясно ремонтиран надлез, струвал ни 100 милиона. А Борисов вика: „Фантастична инвестиция! Качеството е отлично! Всичко е прекрасно! И в Германия и Австрия карат водни ски, като им се наводнят улиците“.

Ами безконечните лакърдии за санирането – тази далавера на десетилетието! 2 милиарда бяха похарчени напълно безконтролно, с едничката цел да се опоска хазната от приближени до властта фирми срещу няколко кокетни, само на външен вид, панелки. Кое не ви е ясно? Колко са два милиарда лева (словом) ли?

Питат го днес сутринта Борисов: Добре де, защо по времето, когато сте кмет на София, братовчед ви Ради прави заменка от типа „кон за кокошка“? „Аааа, няма такова нещо, упорства в лъжата Борисов: „Човекът, който спря заменките в София е Бойко Борисов“!

Пак го питат: Добре де, ама защо не сте декларирал къща в Банкя от 138 квадрата? „Това не е къща, това е бивш зайчарник, преустроен на къща“, отвръща премиерът, без никакъв свян.

Или както сполучливо заключи премъдрият Емил Попов във Фейсбук: „1 147 292 българи не виждат нищо нелогично в съждението „Аз съм набил братовчед си, следователно аз нямам къща в Барселона“.

И по външнополитическите въпроси, които са му важни само в частта „потупване по рамото“ и „конграчулейшънс“, Борисов също се доказа като изпечен лъжец.

Да вземем прословутото европредседателство. Три бяха целите на правителството: влизане в Шенген, влизане в чакалнята за еврозоната и отмяната на механизма за наблюдение на правосъдието и вътрешния ред. Премиерът ги представяше като сигурни. Но и трите не бяха постигнати.

Прехвалената тема за „Западните Балкани“ се оказа всъщност „прецакване“ на България в полза на трети страни. Атина и Скопие разрешиха споровете помежду си. Северна Македония пое курс към ЕС и НАТО срещу мъглявото обещание да зачита българската история, която, по принцип, смята за своя. И седмици по-късно доказа, че няма никакво намерение да спази това свое устно обещание. Тепърва ще констатираме, че и договорът за добросъседство, който Борисов подписа с Македония, е само лист хартия, без обвързваща сила. Но фанфарите на премиерския пиар заглушиха тази подробност.

„По време на Председателството ще настояваме за отмяна на санкциите срещу Русия“, зарече се Борисов. Да сте чули нещо по въпроса?

Не му се получава играта на Борисов на голямата шахматна дъска. Трябва ли да напомняме безбройните му лъжи за „Южен поток“ и „Белене“, за чиито провал платихме скъпо. И тепърва ще плащаме още.

Пълно менте е и т.нар. „Турски поток“ през България. Веднъж – защото, дори и да стане, ще ни направи зависими от Турция. И втори път – защото американците са твърдо решени да не го допуснат. Но това не пречи на Борисов да си приписва този „нероден Петко“ като заслуга.

Ами втръсналият вече газов хъб „Балкан“? И аматьорските чертежи на тръби по салфетки? Хъб има – газ няма.

Новата му пиар залъгалка е т.нар. газова връзка между България и Гърция. За нея се говори поне от пет години, но едва вчера й направиха първа копка за нуждите на предизборната кампания. Та като спре Русия газа през Украйна, да можем оттам да си внасяме скъп втечнен американски.

Впрочем прословутата „диверсификация“ е сред мегаопашатите лъжи на Борисов. Докато „се диверсифицираме“ и снаждаме интерконектори, ще ни спрат основното кранче за газа. Но цялата му работа е такава – „скъп на триците, евтин на брашното“.

Цялото това безобразие, разбира се, е опаковано с ефектни лафове, изхвърляния, приказки на вересия, безсмислено бръщолевене и пиар, усилени през рупора на платени медии, рекламисти, политолози, социолози, антрополози, психолози…

От постоянната злоупотреба с тях, думите вече загубиха смисъл. А както е казал един мъдрец, когато думите губят смисъла си, хората губят свободата си. Или може би и това не ви е ясно? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

    • Ти не се занимавай с „материала“, проста Снежано! По-добре си задай въпроса от кой очакваш да „гради“! Простата мутра Борисов ли е човека, който ще гради България! Плявата си ти, Снежано герберска тролясала.

  1. От както доиде на власт макар и като шев на МВР се зае да се разправя първо и най вече с младите хора по конкретно младите етнически българи да им сваля гащите на всяка крачка с помощта на полицейската измет.
    Овладя наркопазара и започна да продава амфетамини и пръскан с химикали канабис,от легалните- метадон
    След това се опита да спре разни сайтове arena, zamundа и тем подобни от които хората черпят толкова информация особенно бедните които нямат пари за легален софтуер..
    Мога да изброявам още но не искам , искам да кажа само ,
    Мри от бавна и мачителна смърт така както измряха толкова хора…
    ЕНИЧАР….

  2. КОГАТО ДУМИТЕ ГУБЯТ СМИСЪЛА СИ, ХОРАТА ( СИРЕЧ НИЕ , БЪЛГАРИТЕ) ГУБЯТ СВОБОДАТА СИ. ДА, ЯСНО НИ Е, НО ЗАЩО ГЛАСУВАМЕ С КРАКАТА СИ , А НЕ С РАЗУМА? МОЖЕ БИ , ЗАЩОТО ГЛАСУВАМЕ ВИНАГИ ПРОТИВ, А НЕ ЗА. ЗАЩОТО КАТО МАЛКИ ДЕЦА СЕ РАДВАМЕ НА РОЗОВИ ОБЕЩАНИЯ И КРАСИВИ ПРИКАЗКИ, КАК ЖИВОТЪТ НИ УТРЕ ЩЕ СТАНЕ ПО-ХУБАВ ОТ ПЕСЕН, ПО-ХУБАВ ОТ ПРОЛЕТЕН ДЕН? ИЛИ СМЕ НЕОБЯСНИМО „НАИВНИ И ДОВЕРЧИВИ“КАТО МАЛКИ ДЕЦА? А МОЖЕ БИ СМЕ СВИКНАЛИ ДРУГИ ДА НИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ, ДА НИ ДАРЯВАТ СВОБОДАТА, НАПРИМЕР, ДРУГИ ДА СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА, С НЕРЕДНОСТИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И С ТАКА НАРЕЧЕНАТА СОЛИДАРНА СИСТЕМА(ИДЕ РЕЧ ЗА ЗДРАВНИТЕ НИ ОСГУРОВКИ, ПОТЪВАЩИ НЕЗНАЙНО КЪДЕ)?ИМА ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ В ОБЩЕСТВОТО? И НЕЯ НИ Я ОБЕЩАВАТ ДНЕС И СЕГА. А ЗАЩО НЕ ВЧЕРА, А ЗАЩО НЕ , КОГАТО СТЕ УПРАВЛЯВАЩИ? ОЩЕ ЕДНА ЗАЛЪГАЛКА, КАТО КОЛЕДНИТЕ И ВЕЛИКДЕНСКИ НАДБАВКИ( СЯКАШ НЯКОЙ ГИ ДАВА ОТ СОБСТВЕНАТА СИ БАНКА, ПРИ ТОВА, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ- ДВА ПЪТИ ПО ДВАДЕСЕТ ЕВРО). ПЕНСИОНЕР ДА СИ В БЪЛГАРИЯ И РОМ В ГЕРМАНИЯ. НО, СТИГА ТОЛКОВА. НЯКОЙ ОТКРИВА ЗАВОД СЛЕД ЗАВОД , А НИЕ ВСЕ ЗА „МАЛКАТА ПРАВДА“( СПОМЕН ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ).ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМЕ-КАКВИ УМНИ И КРАСИВИ ЕВРОКОМИСАР И ДЕПУТАТИ ИМАМЕ. ЕВРОПА НИ ЗАВИЖДА.НО СТИГА ТОЛКОВА ЗА ТАЗИ ВЕЧЕР- УТРЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ЖИВЕЕМ В СИВОТО СИ ЕЖЕДНЕВИЕ, ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАСЪЩНИЯ СИ , ЩЕ ОЧАКВАМЕ С ТРЕПЕТ НЕДЕЛЯ, ЗА ДА НАПРАВИМ“НАЙ-ВАЖНИЯ “ ИЗБОР ЗА ЕВРОПА, ЗАЩОТО СМЕ „ОРИСАНИ“ ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ. СЛАДКИ СЪНИЩА , МИЛИ НАРОДЕ, БЪЛГАРСКИ.

  3. НАТО ЕС САЩ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА МУ УНТА ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕРОРИСТИ ВИЕ УБИХТЕ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ПРЕДИ 1989 ИСКАМЕ ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС РУМЕН РАДЕВ ИСКАМЕ СИ ИСТОРИЯТА И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ СЪС БЮЛЕТИНА номер 18 ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ АКО ИСКАШ БЪЛГАРИЯ ДА ОЦЕЛЕЕ И ДЕЦАТА НИ ДА СЕ ВЪРНАТ

  4. САМО БСП СЪС БЮЛЕТИНА номер 18 ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ВЪРНЕ ДЕЦАТА НИ

  5. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 24 МАЙ НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И ПРОСВЕТА “ ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ НА ИЗТОК СЪБУДИ СЕ И ВИЖ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО ВЪРНИ СЕ 30 ГОДИНИ И ВИЖ ОТ КЪЗЕ Е ИЗГРЯВАЛО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ДА Е ЖИВА БЪЛГАРИЯ ПЪТЯ ТИ Е НА ИЗТОК НАРОДЕ САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЗАПАД ЗАЛЯЗВАШ ЗАПАДА ТЕ УБИВА ВЪРНИ СИ ИСТОРИЯТА И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ТОГАВА ЩЕ Е СИЛНА И ЖИВА БЪЛГАРИЯ ВИЖ КАК ПРАЗНУВАТ ДНЕС БРАТУШКИТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ СИ ПЪРВАТА ЕВРОБЕЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НЕ СЕ УНИЖАВАЙ ДА БЪДЕШ РОБ НА ЗАПАДА НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВЗЕМЕТЕ СИ И БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА СЪС МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА Я ЗАМЕНИМ ДОКАТО НИ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ НАРОДЕ ГЛАСУВАЙ СЪС БЮЛЕТИНА НОМЕР 18 ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗА БСП ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ МАФИЯ ГЕРБ

  6. ИДИОТИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО КОИТО ПОДМЕНИХА И НАПИСАХА ДЖЕНДЪРИСТОРИЯТА СЪС КОЯТО ИЗВРЪЩАВАТ ДЕЦАТА НИ ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯТ Б О К Л У Ц И ПРОДАЖНИ

  7. ББ не е за коментиране, виждаме го и го знаем, той си ни е смешният Ганьо Балкански 1:1. Просто, от където и да го погледне човек. Жалкото е, че и народът ни е тотално изпростял, та търпи управлението му. И сега, ако „спечели“ изборите, отново ще е с машинации. Със сигурност в бъдеще за него ще последва друго, от което най-много се страхува. Предателите и убийците на собствения си народ никога не са пощадени. Исторически факт! Чао, ББ, да сънуваш Кьовеши!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *