Бойко Борисов ОБВИНИ Румен Радев за ПРОВАЛА СИ в Москва! Вижте Разбиващия Отговор на Президента:

„Борисов призна провала на посещението си в Москва и го обясни с… Президента“. Това написа в профила си във Фейсбук Иво Христов, началник на кабинета на президента Румен Радев.

Ето целият текст на Иво Христов:

„След едногодишно игнориране  министър-председателят се яви в парламента, колкото да потвърди пренебрежението си към него.

Пътем призна провала на посещението си в Москва и го обясни с… Президента.

Всъщност г-н Борисов се убеди на свой гръб в необходимостта да се възстанови доверието между България и Русия, което сам пропиля преди години.

Президентът акцентира върху проблема в Сочи, докато мнозинството го обвиняваше, че нямал министри в делегацията си и не подписал никакви документи.

Сега премиерът се убеди от собствен опит, че напразно бе взел министрите си. Доверието предхожда договорите“.

Да, Борисов се появи в парламента за първи път от една година насам. И издържа само няколко минути на кръстосания огън на опозицията. След което се направи на обиден, обвини БСП, че само го нападат, врътна се и си тръгна.

За няколкото минути в пленарна зала, Борисов  все пак отговори на един от най- горещите въпроси – целта на посещението му в Русия. Ето какво отговори премиерът: „Отидох в Русия да видя какво е трасирал Радев, а то нищо не беше трасирано“. Чрез нескопосаното си оправдание, Борисов всъщност издаде реалната причина за внезапната си среща с руския президент Путин – бил е притеснен от това, което са говорили Румен Радев и Путин по време на срещата им в Сочи.

Бойко Борисов си е уговорил тайно среща с руския президент около месец след като стана ясно, че президентът Радев ще посети Русия и ще се срещне с Владимир Путин. Премиерът и администрацията му са крили до последно от Румен Радев, че правителсвена делегация начело с министър- председателя ще отиде в Русия  и то само няколко дни след него. Президентът призна, че научил за визитата на Борисов и министрите му от Путин и Медведев.

Премиерът се опита да заблуди обществото, че отива в Русия, за да обсъждат „Турски поток“, както и възможности за общи енергийни проекти. Но тези теми изобщо не са били засягани по време на 40- минутната среща на Борисов и Путин, разкриха от Кремъл. Всъщност, Бойко Борисов наистина е отишъл само и единствено заради срещата на Путин и Радев – най- вероятно, за да покаже на руския президент, че правителството на България е на коренно различни позиции от тези на президента. Т.е., че България е и си остава подчинена колония на ЕС и САЩ и че няма да предприемем никакви самоинициативи по отношение политикита ни спрямо Русия. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. МАЩАБНО МЕЖДУНАРОДНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗЛЕДВАНЕ НАРЕЧЕНО ДОСИЕТАТА ОТ РАЯ РАЗКРИ ,ЧЕ БОКО ПРИТЕЖАВА В ОФШОРКА НА КАЙМАНИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА И КЪЩА ЗА 350 000 000 ДОЛАРА В ЛОС АНЖЕЛИС С СОБСТВЕННА ХЕЛИКОПТЕРНА ПЛОЩАДКА,ЧАСТЕН ЗООКЪТ И ОТКРИТ И ЗАКРИТ БАСЕЙН И ГРАДИНА ОТ 100 ДЕКАРА.СМЕТКАТА НА КАЙМАНИТЕ Е ОТКРИТА ПРЕЗ 2011 С 100 МИЛИОНА ДОЛАРА И САМО ЗА 6 ГОДИНИ НАРАСТВА НАД 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА.КАК ВИ СЕ СТРУВА ТОВА НА ФОНА НА СМЕШНИТЕ 20 000 ЛЕВА,КОИТО БОКО ДЕКЛАРИРА В ДАНЪЧНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ.ИМА ЛИ ПО ГОЛЕМИ ГРАБИТЕЛИ ОТ БОКО И ШАЙКАТА?ВЪПРОСА МИ Е РИТОРИЧЕН.НАРОДЕ СПИШ ЛИ?ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ НАРОДНИТЕ ИЗЕДНИЦИ?

  2. Стига сте ни занимавали с театъра, който разиграват за пред наивния народ двамата предатели на България – Борисов и Радев. И двамата имат едни и същи господари – САЩ, НАТО и Брюксел!

  3. Никъде няма държава с такъв министър и управляващи подлоги, обслужващи чужди интереси както българските мекерета от властта!

  4. „КОЙ КРИВ-КОЙ ПРАВ,НЕ ЗНАМ.
    НО..ТОВАРЪТ СИ Е ОЩЕ ТАМ!“
    Никой не си помръдва пръста да премахне тежкия товар от плещите на народа.
    Нашите политици,държавници са като ОРЕЛА,РАКА И ЩУКАТА!А народа иска само ОРЕЛА!

  5. На,Българина така му се пада,вие този изрод го избирате 3 Три пъти ,за това няма да парадирате,ще си го търпите,така ви се пада,продължавайте да спите,

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *