Бойко Борисов: Гледахме по 15 кокошки и пет прасета, носех помия да ги храня

БойкоБойко Борисов отново изби рибата в ефир, като се съгласи по примера на Путин да отговаря на всякакви въпроси на зрители.

За работата, която върша и отговорността, която нося за нея, аз  със сигурност по-малко получавам от журналистите от bTV, каза сърдито той. А иначе пари не нося в себе си никакви . Така премиерът отговори на  Антон Хекимян колко получава на месец  и какви пари носи в себе си.

„Гледахме 5 прасета и 15 кокошки. И 40 бройлера за зимата.

Всяка сутрин ставах, отивах на училище, а като се върнех, косях трева. За зимата си гледахме по 40 бройлера, а аз отивах  за трева за кокошките и два пъти седмично с кофи за помия в близката почивна станция, за да можем да изгледаме прасетата.

Имахме нива, на която сеехме  3,5 дка царевица и там съм копа, мога да ви покажа и как се загърля. Пържени яйца и картофи – това ядях почти всеки ден.

Майка ми ми казваше „картофено момченце“. Агнешко слагахме на масата  само за Гергьовден. Така че съм се нагладувал достатъчно“, заяви Борисов.

Зрителите буквално зяпнаха как семейство от четирима души, в което майката и бащата работят и получават заплати и в същото време колят по пет прасета, 40 кокошки и 30 заека годишно, е гладувало. По техни изчисления е имало месо всеки ден, а яйца в изобилие.

Борисов се ядоса и че в репортаж показаха пукнатина по асфалта на нова магистрала. Това ли намерихте да снимате? Не спазихте уговорката, нахвърли се той на Хекимян. Бяхме се уговорили да пуснете всички направени от мен магистрали и мостове, а вие намерихте тук една пукнатина, която е станала случайно. Аз съм направил толкова много за България, такова мащабно строителство никога не е имало, но винаги ще се намери някой да ме захапе.

Предаването продължи един час, като половината от него отнеха включванията на зрителите и репортажите, част изяде водещият, а в останалата премиерът си отговаряше както си знае и нищо ново и изненадващо не каза.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Пет прасета, 40 бройлера, 14 яйца на ден, филии с мас, зайци, картофи и да гладуваш, подобна наглост не мога да си обясня!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *