Дъщерята на Зуека не иска да види доведения си брат

Зуека семействоТежка мъка е налегнала Зуека, който иска да се помири с дъщеря си Девина.

Откакто преди две години той напусна семейството си точно на Коледа и се премести при любовницата си Ани Вичева, двете му предишни жени не могат да му простят. Нина преживя унижението и пак се захвана с работа, за да убие мъката си, но дъщеря им не може да прости на баща си. Тя счита постъпката му за лично предателство  и още не може да приеме, че той я е изоставил и има друго семейство и най-лошото друго дете, което обича.

Малката досега не е виждала бебето Стефан, макар че той вече навърши годинка. Тя не искала  и да чуе за него и не признавала, че й е брат. С баща си се виждала от време на време, но не желаела да се среща с Ани е проявявала луда ревност само при споменаването на името й, пише хотарена.

Тази ситуация никак не ми е приятна. Двамата са като две капки вода. Стефан е кротко и обичливо бебе, каквато беше самата Дивина като малка, въздиша бащата. Той страшно иска да събере двете си деца и те да живеят като брат и сестра и да се обичат. Това обаче не става засега заради ината на дъщеря му.

Като порасне още малко, може би ще започне да мисли по друг начин и сама ще поиска да види брат си, въздиша Зуека, който тези дни навърши 50 години, а семейните му отношения са пълна каша.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *