Николета вие за внимание: пусна гола снимка с непознат под душа

Николета душВсе по-жалка става Николета в опитите си да се задържи на върха на общественото внимание и да дразни тези, които не обича.

Сега тя се снима гола под душа в интимна поза с непознат мускулест мачо. Плеймейтката успя за пореден път да взриви светските среди, след като сама пусна снимката в личния си профил във Фейсбук, очаквайки бурни аплодисменти.

За да бъде интригата още по-яка, Лозанова нарочно скри лицето на непознатия, който принципно може да бъде всеки млад мъж в страната. Скандалната плеймейтка, която наскоро се раздели с бащата на дъщеря си Валери Божинов непрекъснато прави всичко възможно да покаже, че не й пука за раздялата, нито за мъжа й.

Под снимката Николета самодоволно написа: „Рядко влизам сама под душа. И сега не направих изключение“.

След което  добавя и едно обещаващо  „Следва…“, за да не си помислят хората, че си е наела теляк само да я сапуниса. Това „следва“ феновете й тълкуват по различни начини. А най-вероятно е това да е поредната реклама, в която бившата съпруга прави за пари, тъй като наистина не е сама под душа. Освен задължителният статист, там има и фотограф, защото фотото със сигурност не е селфи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *