Криско отпразнува рождения си ден като негър на сцената

Криско РийЕдва ли някога Криско си е представял, че ще отпразнува рождения си ден, маскиран като негър и то не като когото и да е, а като Рей Чарлз, но и това се случи.

Рапърът беше с най-хубавия си грим досега и най-близко до първообраза – слепият американски джаз идол. Учудващо за мнозина, Кристиян много се старае, много репетира и изпипва образите си до последния детайл, а на сцената се раздава напълно и в същото време е скромен, та чак срамежлив.

Зуека и Рачков му отделиха една минута за поздравления, защото бяха изгубили вече половин час да поздравяват Маги.

В залата все пак бяха дошли родителите на рапъра и взеха микрофоните да му честитят рождения ден, макар и от публиката. Те признаха, че много обичат сина си, много се гордеят с него, но рядко го виждат, защото е зает.

Но когато е на сцената, все едно сме заедно и все едно, че си е вкъщи при нас, каза майката, а бащата му пожела да завоюва нови върхове.

Криско не се развика като други певци с пълен глас „Мамо, татко, обичам ви“, а им се поклони и им благодари сдържано. Ако по-късно е празнувал рождения си ден, то това е станало в малките часове на нощта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *