Божинов бесен на „малките котета“, ще ги съди!

Валери Божинов басейнВалери Божинов изригна и се закани да съди всяка девойка, която се опитва да си прави реклама на гърба му.

Футболистът е информирал адвокатите си за неправомерно изнасяне на негова лична кореспонденция в публичното пространство. .
Преди седмица в медиите гръмна скандал, след като бе публикуван скрийншот от разговор на Божинов с доста привлекателната студентка Ива Стаменова. В разговора той пита „коте, има ли се*с ?“ и я кани да му гостува една нощ в Белград, а тя пък палаво казва, че никога не е пътувала толкова път за един път. Той предлага обаче да й купи билет и да я настани в хотел. И тя се съгласява.

Този разговор повлече и други тайни кореспонденции със засукани мадами, където футболистът си проси се*с. Котенцата станаха много и се наложи той да се оправдава.

„Това е повече от скандално! Някакви девойчета изведнъж  решават да станат популярни на мой гръб“, вбесил се  Божинов.
„Не виждам нищо лошо, че понякога  водя подобна кореспонденция, свободен мъж съм  и  мога да си пиша с всяка и да каня, която си поискам на гости. Освен това много често не им пиша аз, а те на мен. И понеже съм възпитан, им отговарям. А те какво? Веднага хукват да си правят реклама! Ще съдя всяка, която си позволи да разпространява в медиите чат с мен!“-закани се футболистът.

https://youtu.be/U7wZb8I149c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. За какво по-точно ще ги съди, след като сам признава, че си е писал с тях?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *