Волен Сидеров: Кунева става и за Главен Мюфтия!

Волен арест
Волен се изказва така остро за пръв път след ареста му пред НАТФИЗ

Няма да подкрепим кандидатурата на Меглена Кунева за министър на образованието, заяви Волен Сидеров.

Критикувал съм я още  като беше главен преговарящ, критикувал съм я за антибългарската й позиция за затварянето на АЕЦ „Козлодуй“… Когато един политик веднъж те излъже и започва да работи против интересите на народа си, а за интересите на ЕС и други небългарски структури, той ще те мами цял живот. Вярата на хората в него се губи.

Лидерът на „Атака“ бе категоричен, че Кунева едва ли ще направи някаква реформа в образованието, но пък явно това не е беда за българските политици. Част от тях са пенкелери и за пост са готови на всичко.

А специално мадам Йес е опитен  стар кадър, рожба на ЦК на БКП и  съответно става за всичко, иронизира Волен. Става за наш представител в ООН, става за вицепремиер, става даже и за главен мюфтия, така че нищо чудно да  става и за образованието и да е компетентна по всички въпроси там.

Сидеров запита защо се сменят министрите, а не се показват хората, които пишат родните безумни и безродни учебници. Тези хора продължават да са по местата си, да усвояват евро-пари от програми и да си пишат манипулативните евро-атлантически безумия.

Наскоро бяха цитирани крилати мисли на авторите на български  учебници, които са написали, че „опълченците се ситуирали на връх Шипка“, а „морето е солено, защото в него е изсипана много готварска сол“.

Какво да си говорим повече? Проблемът не е в министрите, а в тяхното мълчание и липса на контрол върху екипа! -завърши атакистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *