Богомил Бонев: ЕНП е Мафия, затова крепи ГЕРБ у нас!

Решението за отпадане на мониторинга е абсурдно, неадекватно и скандално. Тази гнила и порочна структура, наречена ЕК е просто един инструмент в ръцете Юнкер ишиаса. Но това му решение не се дължи на поредния му алкохолен делириум. То е плод на поредната мръсна политическа игра на ЕНП, чийто инструмент пък е Юнкер.

Сега България е много по-далече от върховенството на закона, сравнено с времената когато ни наложиха този мониторинг. Нещо повече: Днес ние, българите, сме по-далече от върховенството на закона дори в сравнение с мутренските времена на грабежа – онези първи години на демокрацията, когато дори не сме си и помисляли за членство в ЕС.

Каква ирония! Надявахме се, че членството в ЕС със строгите му правила ще изглади обществените ни недъзи и ще ограничи злоупотребите на родните политици с властта.

И тази последна надежда днес катастрофира. За да ни стане кристално ясно, че сме били пълни наивници. Вече няма никаква преграда за абсолютната власт на безправието. Оттук – насетне ще ви управлява глобална евро-мафия, а вие свиквайте. Това ни каза днес Брюксел.

Ето и една мръсотия от евро-задкулисието: Румъния, в която правосъдието е на доказано много по-високо ниво от българското, остава под мониторинг. А мониторинга на потъналата в безнаказана корупция и далавери България, отпада. Защо ли? Защото с това мафията ЕНП е решила да даде политически знак на мамалигарите да си опичат акъла. В момента властта в Румъния се държи от друга партия, която не е от политическото семейство на ЕНП. Акт, който сам по себе си, в главите на евро-господата, е голямо престъпление.

Целувката на боса!

Тия игри със знаците са си мафиотски мурафет!

Та, ето какво се случи: Шефът на ЕК Жан-Клод Юнкер и шефовете му от мафията ЕНП, която управлява три-четвърти от Европа, дадоха знак на Румъния да си избере за управляваща партия онази, която е член от семейството на мафията ЕНП. Това е да си член на ЕС – или играеш по мръсните схеми на международни политически мафиоти, като им продаваш националния интерес на страната си за жълти стотинки… или си заминаваш, може и с краката напред. Skandalno.net

Коментар на Богомил Бонев, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ЗА ДА СПАСИМ РОДИНАТА СИ ТРЯБВА ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ДА НАПУСНЕМ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ СЪЮЗИ НАТО И ЕС ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ И ПРОКУДИХА ДЕЦАТА НИ ПРЕВЪРНАХА РОДИНАТА НИ В РАЗРУХА КОРУПЦИЯ ГЕНОЦИД СЪС БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ НЯМА НАДЕЖДА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНО И САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ДА ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ МАСОВО ЗА БСП САМО ТАКА ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ МАФИЯ ГЕРБ НАРОДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ НА НАРОДА ДОКАТО НЕ СА НАТЪПКАЛИ БЪЛГАРИЯ СЪС ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И ОТВЛЕКЛИ ДЕЦАТА НИ

  2. Нашият велик идиот от шопско село Банкя и не помалък идиот от Наврокопско най много драпаха за чужди инвестиции. Примамваха ги с ниски данъци, евтина работна ръка с уж нулева корупция и бюрокрация, а обезлюдяването на страната смятаха за ная-голямо зло. Затова първия идиот така набляга за магистрали. За него магестралите са панацея за привличане на копитали. Апропо: строежа на магистралите започна при Тодор Живков, както и строежа на метрото. По негово време АМ Тракия стигна до Пловдив, а АМ Хемус до Ябланиза, при това при много тежки теренни услови,я: Витиня, Траянова врата, Момин проход и други. От Пловдив и от Ябланица на изток до морето е фасулска работа защото терена е равнинен. и двамата идиоти при тези благоприятги условия пак не успяха да довършат АМ Хемус. Това ви го казвам като специалист: завъших в Москва през 1857 г. Транспортен институт по специавност мостове и тунели. Добре бе, идиоти, къде са ви инвестиции? И каква е ролзата от чужди инвестиции? Идват при нас, експлоатират нашата евтина работна ръка, нашите природни ресурси, злато например, а печалбата си я прибират. Така беше с ЕРП-тата, ВиК, Маришките централи, златодобивни мини…
    Накрая се оказа че нашите гастербайтери, работещи в Европа изпращат много повече пари отколкото чуждестранните инвестиции. Извод: докато не създадем наша собствина индустрия, така че печалбата да остава у нас за възпроизводство, социални дейности, здравиопазване, образование, армията, няма да прокопсаме. А що се отнася до банани и мандарини – основният аргумент на критиците на 45-те години на социализма , 1350 години сме живели без тях…и пак прокопсахме.

  3. Логично е – за да се задържи на власт неграмотен, престъпен и продажен случайник, при всеобщото недоволство на народа, значи го подкрепят по-силните от него. Затова – вън от ЕС и НАТО! Колкото повече разходки си правят случайниците „политици“до САЩ, толкова по-нисък им е рейтинга. Елементарно е!

  4. Престъпление! Внасяме домати… и какво ли не още, което преди „демокрацията“ изнасяхме и България печелеше от това. Сега дори не знаем какво ядем! Всеки произвежда нещо и печалбата му е на първо място. Тъпчем се с незнайно какви субстанции, разболяваме се, умираме! Преди да заклеймяват предишния обществен строй и преди да предлагат „решения“ за измъкване от убийственото ни положение, би трябвало да са наясно в общи линии какво е социализъм и с характеристиките на сегашния див капитализъм. Стихийно, необуздано, непланирано и неконтролирано производство с една-единствена цел лично забогатяване, претопяване на дребния бизнес и глад! Това е в общи линии, не е мястото тук за повече. Народът ни не разбира, че думата „демокрация“ е за негова заблуда, измислена от големите играчи на политическата сцена, за да го приспят! Демокрация за тях, за масите ГЛАД!

  5. БЪЛГАРОУБИЙЦИ НАТО ЕС САЩ СОРОС СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ МАФИЯ ГЕРБ И ПРОСТАКА БОРИСОВ МУТРАТА ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НАРОДНА ОМРАЗА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СТРЕЛЯМЕ

    • С какво ще стреляме бе, анонимен? Със словоизлияния в интернет? Я стига… И всичката омраза на света не може да ги накара да пуснат кокала. Колелото на историята се върти, ще дойде и техният ред, ще се махнат и ще бъдат съдени. Споко, дано поне внуците /ако не децата ни/ ни имат тоя късмет да ги видят там, където им е мястото!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *