Мартин Карбовски след Изборите: ДЕМОКРАЦИЯТА Е МЪРТВА! Вече имаме само Една Партия – ГЕРБ!

Коментар на Мартин Карбовски относно местните избори през 2019г. : 

Добре, явно всичко е наред, в държавата нещата вървят в правилната посока и 30 години по-късно някой ще каже на френски „вече е видяно“. Според мен, вървим абсолютно стабилно към една еднопартийна система, която си живее свой живот в иначе многопартийната ни стистема и затова са виновни най-вече БСП. Мисле че с тези избори БСП изгубиха възможност въобще да влияят на ситуацията, а десните са микроскопично малки и незначителни… така че нищо няма да се промени през следващите пет, седем, дори десет години.

Който е добър кариерист, трябва да се запише за член на ГЕРБ, защото оттук нататък – това е положението. Цял ден гледаме новините на БТВ – пилета, по 60 лева, джипове се подаряват, това противоречи жестоко на веселия оптимизъм или донякъде веселия скепсис в студиата. Долу е някакъв кошмар.

Демокрацията, ако не я обявим за мъртва, искам да я обявя за сурогатна бабичка – тя повече не може да ражда нищо в този й вид, в който гербаджии правят подаръци, абсолютни феодални подаръци на мужиците от Черногорово.

Няма как това да продължи, макар че както Дилов син хубаво ме засече – то не е незаконно. Ако бяха пуснали 100 репортерау, не знам дали някой щеше да се върне без репортаж за купени гласове. В момента това е най-важният и най-случващият се репортаж и не знам дали трябва да го приемаме спокойно. Има някакво странно спокойствие сред народо-населението – това пък въобще не го разбирам.

Аз съм сърдит на Йорданка Фандъкова – „Славейков“ го няма. Някой уби площад „Славейков“ и това е единственото, което ме интересува в момента, няма ги книжарите и не вярвам да се върнат. Говорих с доста от тях – няма да се върнат. То няма и читатели. Не се казва дефицит на кадри, казва се – няма хора за нищо – работници няма, деца няма, всичко е избягало в чужбина. Затова и не вярвам в лъжата, че тук имало 6 милиона потенциални избиратели. Хората долу казват, че това е болест и тя се казва „немахорец“- думата е от пловдивско. Ама съвсем няма хора – както вървят трима самураи и ги питат – „Защо сте трима?“ – „Ами защото няма хора, затуй не сме седем.“

Волен Сидеров се превръща в „пожизнен Волен“, както вече има и пожизнени кметове – 4-ти, 5-ти, 6-ти мандат – затова казвам, че демокрацията отива „у лево“. Излиза, че хората са доволни, но аз виждам друго в социалните мрежи, виждам друго, докато ходя по улиците… и се чудя какво наистина се случва.

Трябва градската десница да заработи в един отбор с БСП. Дори да е невъзможно – задължително трябва да се случи. Иначе ще си ни управлява тази пирамида ГЕРБ в еднопартийната ни държавица до второ пришествие. И то само ако дойде до 2-3 години, щото инак България не ще го дочака – загива!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Статуквото не допуска Електронно Гласуване и така Изолира над 2,5 милиона Образовани и Грамотни избиратели, от Изборите! Така гласуват тези които са под влияние на Местната Пропаганда! Резултата е манипулирани избори и решаващ глас на Маргиналите. Винаги далеч от разумните решения!

  2. В Бойколандия

    Суха коричка е радост за роба,
    позхвърлена му от самодоволен простак.
    Завижда в кръчма на чужза свобода
    с тлееща мисъл под омазнен калпак.
    Да му таковат мамата приема за благодат,
    радостен да го няричат „Лош мат’рял“
    и обещават му огромен комат
    срещу това да е слугински заспал.
    Поетът бе писал „На Шипка в едно
    живи и мъртви се биеха за свобода“
    Днес отново разбудиха мъртвите
    да тласуват с живи в партийна угода.

  3. Направо не ми издържат нервите във тази София дето хората не си дават сметка че България върви към рецесия не мога вече да издържам и на тези мошеници във правителството на ГЕРБ Бойко Борисов мутрата не го ли е срам да лъже населението на страната защото то изчезва със бързи темпове

  4. Сегашните хора които са във София са като извънземни и със гадните им вампирски очи са ненормални защото ги виждам по улиците и по превозните средства във 2019 година са ми отвратителни изчадия на сатаната те се мислят за недосегаеми със скапаните им дрехи със които ги виждам на вън и със мобилните им телефони и така също шофьорите на градския транспорт със ризите им дето се правят големите хора и със странните им мръсни погледи и дето си говорят по телефоните им по време на пътуването хей идиоти мръсни че когато се срине София ще измрете бе боклуци долни ще ви срина

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *