Благо си прибра рожбите в Русия, обиден е на България

Благо децаКандидат-младоженецът Благой Георгиев се радва на последните си дни като ерген и е решил да се порадва на отрочетата си.

Друг път той прави това в България в големия палат, който подари на тях и Христина, но сега е наредил на бившата си лично да му достави децата в Русия. Там той е наел бавачка за тях  и нищо няма да им липсва, а той пък твърди, че не му липсва родината му.

Георгиев е дълбоко обиден на българските медии заради разпространяването на гафа, който направи на Колезиума. Вместо да хвалят спортните ми успехи и да се гордеят с мен, аз чета само глупости за себе си и понякога се смея с глас, а друг път ми става обидно, каза той в свое интервю. Всеки може да сбърка, всеки може да поиска да остави инициалите си някъде, само при мен това се превърна в сензация и не слезе цял месец от страниците. Журналистите се интересуват повече от личния ми живот, а не от спортните ми постижения. Това много ме засяга, защото повече написани неща за мен са измислици.

Затова няма да давам интервюта и ще намаля посещенията си в родината до минимум, закани се той.

След случката с Колезиума, футболистът премести сватбата си в Русия и се отказа от намеренията си да се бракосъчетае край морето у дома. Сега пък се е зарекъл, че когато реши да поглези децата си и да им се порадва, няма да се прибира у нас, а ще кара Христина да му ги води в Русия. Там хората го уважавали, не се подигравали с него, не стаял по жълтите страници и се чувствал като достоен човек, сподели още Благо, цитиран от Хотарена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *