Циркът продължава! Ники Кънчев се извини на Валери за гей-аферата

Ники брадаНики Кънчев беше принуден да смънка някакво половинчато  извинение в ефир към Валери Божинов.

Водещият се разкая, че футболистът е бил замесен неволно в гей-скандал от един от участниците в Брадъра.

Ние, като предаване и телевизия,  не носим отговорност какво си говорят играчите, каза Кънчев, като пропусна „дребната подробност“, че казаното беше на запис във визитката на кльощавия модел Кристиян и продуцентите имаха достатъчно време да го изслушат, да го преценят и ако е обидно, да го изтрият от и без това накъсания и зле монтиран запис.

Припомняме, че 21-годишният  Кристиян от село Жернов се похвали при влизането си в Къщата, че обожава се*са, имал е много връзки с мъже, но най-важната и страстна е била с Божинов. Слабичкият младок дори изпадна в подробности за мъжкото достойнство на Валери -беше му много голям и твърд, облиза замечтано устни гримираният гей.

Адвокатите на Валери веднага заплашиха Нова телевизия със съд и иска за 100 хиляди лева заради накърнения имидж на футболиста, а Ники Кънчев предложи още в сутрешното предаване на Божинов да му даде думата и да го включи пряко в ефир вечерта. Божинов  обаче се покри срамежливо и според Кънчев се оправдал с тежка тренировка, след която не можел да говори.

Зрителите обаче забелязаха,  че цялото развеждащо се  семейство на ритнитопковеца  влезе още първата вечер  индиректно в предаването. Докато Кристиян си мечтаеше за Валери и описваше природните му дадености, 22-годишният фитнес-инструктор Пламен от Габрово се изцепи пак във визитката си, че няма жена, която да му устои. Затова имал намерения  да се запознае с Николета Лозанова, която като го види, едва ли ще му откаже да се отъркалят в леглото.
Какво е това всъщност,  някаква пошла реклама на Божинови, или добре обмислена гавра с двамата, запитаха някои по форумите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *