Мика Стоичкова иска деца от български турчин

Мика гаджеМика Стоичкова се прибра в България и с още  американски прах от обувките си, веднага  даде  интервю.

В него, разбира се, говори за себе си и за поредната си  любов. Оказа се, че младият американец Айки, всъщност е  българин от турски произход и истинското му име е Айкут. Баща ми ни запозна в Маями, призна Мика, на която явно вече Сточков избира гаджетата. Досега не съм преживявала такава красива любовна история. Айки е моят човек, разбрах това  още в мига, в който го видях срещу себе си и му стиснах ръката. Най-после смятам,  че съм намерила мъжа на живота си. Това е най- хармоничната и спокойна връзка, която  съм преживявала”, хвали се  Мика.

Родителите й този път го харесват за зет, но те принципно биха харесали всеки, само палавата им щерка да се устрои някъде. Айки и Мика пък вече  вече са разговаряли  за брак и дете.

Ще я направим в тесен  кръг. И двамата не си падаме  по големите събития и големите шумотевици. Ще бъде на плажа, защото това е моето желание, категорична е бъдещата младоженка, която засега няма и годежен пръстен, но това не й пречи да си мечтае. И двамата ще сме боси, продължава с мечтите щерката на футболиста. И двамата много желаем да си имаме дете. Още не сме започнали да  работим по въпроса, но скоро ще стане, хвали се Стоичкова.

Понеже врачки са й предрекли близнаци, тя вярва, че първите й рожби ще са две, а после щяла да народи още. Мика категорично заяви, че няма да се види с бившия си – Иво Аръков, да за бъде коректна към Айки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *