Горещо! Камелия оголи и задните си части в басейн

Камелия гола1Всички знаят, че фолкаджийката Камелия обича нудизма и обича да показва прелестите си, но досега показваше само силикона си, а надолу мяташе по някое парцалче.

Сега поредното предизвикателство на Камелия е доста смела снимка, на която е съвсем дибидюс. Това за нейните фенове  не е никаква  новина, защото фолк певицата редовно се перчи  с голотата си.

Този път обаче неочаквано е наблегнала не на прочутия си силиконов бюст, а на добре оформеното си голо  дупе, което полустърчи над водата.

Явно снимката е направена в малките часове на нощта от близък човек, най-вероятно Цветин, който пък още по-вероятно също е гол зад фотоапарата. Двамата са любители на нудизма, но как са разхождали прелестите си в цял хотел, или са наели басейна само за себе си, никой не знае.

Както е обичайно,  наред с многото харесвания, които предизвикателната снимка  е получила в интернет, има и доста сериозни и неприятни коментари. Като най-мекият е – спри да си показваш дъртия задник.

Други от тях пък изобщо не са за цитиране, но който иска да ги види, те стоят на показ в профила на певицата във фейсбук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *