Бирмата изхвърли дрехите на Преслава от дома си

Преслава ФикиЖоро Бирмата най-после се примири, че Преслава няма да се върне при него. И неговата дългогодишна любовна одисея с фолкпевицата е приключила.
Бизнесменът Георги Станоев дълго се надяваше, че Преси ще му прости и ще се завърне в дома му, но тя ни го направи. Даже заряза в дома му част от тоалетите си и не се появи да си ги вземе. Бирмата напразно очаквал тя да се появи и да си вземе скъпите дрешки, някои от които много харесвала. Там останали и част от бижутата й.
Най-накрая  младокът събрал смелост и мъжество и събрал  багажа на изпълнителката в куфари, след което й ги изпратил в нейния апартамент по куриер. Не е ясно как е реагирала Преси и дали му е благодарила за жеста.

Жоро Бирмата е взел решение да се раздели завинаги с пайнерката и да не я моли да се връща, тъй като не е успял да преглътне, че  тя го унижи със скандални  фотоси, на които ясно се вижда, че  се целува с друг мъж.

Другият мъж беше колегата й Фики и тя го целуна приятелски, поздравявайки го за голямата награда на Пайнер, но в това време в чалготеката, където всички празнуваха, нахлу Бирмата с горилите си и те се засилиха да бият Фики. Певецът също пострада и веждата му беше цепната, а Преслава отпра един удар в мелето, опитвайки се да спре побоя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *