Галин изплака: Нямам любовник-спонсор!

ГалинНовата одумвана звезда на фолка – Галин призна,  че в началото на кариерата му е било доста трудно и едва свързвал двата края.

Днес обаче всичко било наред – прави добри хитове и феновете му се увеличават. Според него това станало  не само заради помощта от  спонсорите му, но и заради таланта му и  упоритата му работа.

Точно заради слуховете, че зад гърба му стои  негов спонсор, който му е и любовник, които се въртят в медийното пространство, той мина в самоотбрана.

„И аз съм чувал много митове и легенди по свой адрес. Но не не са верни. Имал съм спонсори, това не го отричам, но не е един, а може би някъде  около седем. Работил съм със спомоществователството на  енергийна напитка, на мебелната къща, която спрягат за моя авантюра, с един бар и прочие. Това изобщо  не значи, че някой ми е дал пари и ми е помагал поради свои лични причини“, казва  Галин в свое интервю.

Що се отнася до спонсора, който му е и любовник, певецът отрича: „Изключително невярно е това! Същият този човек спонсорира много други, не само мен. Даже не знам как се появи този слух, но изобщо няма такова нещо. Може би, при други мои колежки се случват така нещата и те са решили, че и моят случай е същият, обаче не е!“, отсича Галин.

В светските среди обаче продължава да се носи слухът, че синът на боса на мебелни къщи „Явор“ е интимният спонсор на певеца и му дава пари срещу определени услуги.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *