Освиркаха Дарина Павлова във Фейсбук и я нарекоха лъжкиня

Дарина готинаДарина Павлова успя да предизвика сериозен скандал даже и след като приключи  участието в журито на „България търси талант“.
Вдовицата  Илия Павлов ядоса  зрителите на Би Ти Ви, тъй като  обеща да дари хонорара си от шоуто на някой от участниците, но така и не го направи. Още в началото на риалитито част от феновете бяха вбесени, че точно милионерката Мадам Мулти е избрана от Слави Трифонов да показва тоалетите си и да прибере петцифрена сума. Според слуховете, Дарина е взела 50 000 лева. „Коя е тая, че прибира толкова пари и  да раздава оценки в ефир?!  Какъв талант има тя?“, ядосваха сезрителите.

Заради многото коментари и критики по повод парите, които ще вземе,  Павлова  обяви, че ще ги дари. Тя каза, че каузата, на която ще предостави сумата, ще е свързана точно с талантливи деца. До края на предаването тя  трябваше да си избере фаворит и да посочи на кого ще даде  хонорара си, но това така и не стана, поне в ефир. Това  предизвика нова  вълна от недоволство сред зрителите, които изригнаха срещу Дарина и я нарекоха лъжкиня.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *