„Билд“: Записът от разговора на висши немски офицери за готвена атака срещу Кримския мост е истински

Публикуваният в руските медии запис на разговор между високопоставени германски военни, в който те планират нападение над Кримския мост е „неприятна изненада“ за германските въоръжени сили (Бундесвера), пише вестник „Билд“Както отбелязва изданието, „по много неща може да се съди, че записът е истински, въпреки, че Бундесверът все още не е потвърдил официално автентичността му“. „Билд“ посочва, че Бундесверът се е „опитал да ограничи щетите“, като е блокирал за територията на Германия профилите във всички социални мрежи и дори в „X“ (бивша Туитър), които се опитват да разпространяват записа.

Вестникът отбелязва, че все още не е известно как и кой – руските специални служби или техен партньор – е успял да прихване разговора между германските военни. „Билд“ отбелязва, че един от четиримата участници в разговора е бил в хотел в Сингапур, така че е възможно стаята му да е била подслушвана или да е говорил по незащитена връзка.

Записът е позор за Германия, коментира вчера Дмитрий Полянски, първи заместник-постоянен представител на Руската федерация в ООН. „Това е пълен позор и загуба на лицето за Германия, която показва новите си краски: измамна, подла, агресивна, реваншистка и русофобска“, написа той на страницата си в социалната мрежа X (бивша Туитър). Дипломатът отбеляза, че това вече не е Германия, с която Русия подписа приятелски договори през 90-те и 2000-те години. „Аналогията с 30-те години на миналия век – периода преди ВСВ, е неизбежна“, заключава Полянски.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Май скоро пак ще се вее руското знаме над Райхстага,и може би не само там,а и в Лондон и Париж!

  2. а бе няма разминаване на голямото бум каза:

    ами затова сталин ми е в лошия списък; трябваше да стигне до ламанша; но човешките загуби…

  3. Всичко започва и се върти около Крим като цяло и особено неговия безценен бисер Севастопол. Плановете да бъде поднесен на САЩ този подарък от Украйна за да бъде използван като смъртоносна база в максимална близост до сърцето на Русия бяха осуетени с изпреварващия ход на Путин за референдума и присъединяването на Крим към Русия. Толкова ги заболя, че вече години още не могат да се примирят със загубата и кроят всевъзможни диверсии срещу постигнатото. Само се питам толкова ли е трудно да се направи един сигурен руски бараж за доставките на пушкала през Полша така че нищо по голямо от трабант да не може да влиза в Украйна?

  4. Добре, че от ,,Билд“ разсеяха съмненията ми, щото аз си мислех, че това е скалъпено лично от Путин. Запъртъци… дебилни. Мислех ги за по- интелигентни, явно всичко е било само поза. Явно те бъркат интелигентността с коварството, с лукавството и най – вече с надменността и точно тази надменност често им играе лоши шеги.

  5. И да се прекланяш пред такива е израз на нихилизъм и провинциална комплексарщина. Да се кланяш доземи пред тези, които са натрупали богатствата си чрез агресия и бруталност е израз на потресаващо невежество и измекярщина.

  6. А дали Русия, осъзнава ситуацията!?! Още да им дава, газ, нефт, ел. енергия и всичко необходимо, а те да избиват руснаци!?! Още!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *