Бивш шеф на Пентагона: Украинците вършат мръсната работа на САЩ срещу Русия

Украинците в конфликта с Русия „вършат мръсна работа“, която САЩ не биха искали да вършат, заяви бившият министър на отбраната на САЩ Марк Еспър пред руските разследващи журналисти и сатирици Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус).

Във видеото, което можете да гледате по-долу шегаджиите се обаждат на Еспър, като се представят за бившия украински президент Петро Порошенко. Те питат бившия шеф на Пентагона за мнението му относно участието на САЩ в конфликта в Украйна. Смятайки, че разговаря с доверен човек (Порошенко) Еспър изпада в откровения: „Украинският народ върши мръсната работа, която ние тук, в Съединените щати, не бихме искали да вършим. Затова трябва да продължим да ви подкрепяме [Украйна] с всичко, което можем, независимо дали става въпрос за боеприпаси, оръжия или разузнаване“, каза Еспър. Според него разширяването на руското влияние в други държави, включително в Африка, „е проблем“ за Съединените щати.

В същото време бившият шеф на Пентагона изрази загриженост, че американските технологии могат да попаднат в ръцете на други държави заради оръжейните доставки за Украйна. Той подчерта, че за САЩ е важно да се уверят, че техните технологии няма да попаднат в неподходящи ръце.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *