Бившият на Мария окончателно забравил дъщеря си

Мария и Марая1Бившият съпруг на Мария  изобщо не се интересувал от дъщеричката си Марая. Той буквално забравил, че си има голямо момиченце, след като сви ново семейно гнездо, а булката му пък веднага роди дете.

Той се посветил изцяло на новата си рожба и съвсем забравил първородната си. Това страшно дразнело старазагорчанката и тя споделяла с приятелки, че отношението на бившия й е нечовешко. Той все пак й е баща и дори да не живее с нея, трябва поне да се интересува как е, какво прави, трябва да се среща с нея, за да не се забравят, все пак е негова кръв, нареждала Мара.

Поне Гущеров се стараел и много се грижел за момиченцето и това много  облекчавало душевната болка в душата на певицата.  След като минат години дъщеря ми  ще прецени сама на кого да каже „благодаря“,  кого да обича и кого да уважава,  бил лаконичният й коментар.

Самата Мария е дете на разведени родители и разбирала добре какво означава това да ти липсва бащата, да нехае за теб , но се примирявала с положението. Тя разказа наскоро как нейният баща си отишъл и ги оставил съвсем без пари.

Точно на Нова година им спрели и тока и майка им ги прегръщала със сестра й в леглото и им пеела песнички в тъмного, докато всички останали край тях празнували.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *