Бориса командори вече Андрей: Отслабни и прави упражнения!

Бориса3Бориса и Андрей  са интимни само от няколко месеца, но това изобщо не пречи на моделката да се държи като строга и мърмореща  съпруга.  За нула време тя обсеби банковата му сметка, сърцето му, а сега е хвърлила око и на външния му вид.

В мига, в който двамата лягали  морно върху шезлонгите на Лозенец, Бориса оглеждала критично  половинката си  и започвала да мърмори, че се е запуснал и  че с малко повече упражнения, фитнес, диета  и воля неговото тяло можело да конкурира и тези  на спасителите. Ти трябва да изглеждаш добре, наставлявала го тя.

Това никак не се харесвало на очилаткото,  той ненавиждал фитнеса и всякакви физически упражнения и разсеяно се  правел, че не разбира за какво става дума, за да не започват  сериозни скандали.

Хитрата Бориса обаче, на която никакви упражнения не й се опират и прекарва най-малко час всеки ден на фитнес уредите, заплашвала любими си с различни инквизиции. Тя му припомняла жестоките мисии в „Къртицата“, на които той видимо  се наслаждаваше, докато играчите се мъчеха и го заплашвала, че ще го кара да яде пясък, че ще го търкаля в кални локви, ще му поднесе скорпиони с люти чушки за вечеря, ако не направи поне няколко упражнения.

Андрей вече с неохота правел лицеви опори сутрин под строгия поглед на любимата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *