Венета Райкова отива в историята

Венета голямаВенета Райкова най-после си призна, че предаването й няма да бъде повече на екран. Досега водещата шикалкавеше и твърдеше, че е в отпуск, обаче притисната от клюки и слухове, реши да разкрие истината.

Чудите се защо ме няма на екран ли? Няма ме и няма да ме има, написа тя във Фейсбук. Моят десетгодишен договор с Нова телевизия приключи и нямам намерения да го подновявам. Предаването ми се изчерпа, тематиката се изчерпа, самата аз не искам повече да тъпча на едно място.  Искам да се развивам и ще го направя.

Според хора от телевизията, началството е отказало да поднови договора. Според близки до предаването е имало предложение той да бъде подновен, но „Горещо“ да се излъчва в полунощ в негледаемо време. От „Телеман“ се съгласили, но Райкова твърдо отказала. Тя си искала предишния часови пояс.

В момента горещата водеща смята да процедура сама себе си. Тя ще прави предаване пак за известните, но не жълто. Смята да прави интервюта с известни хора за неизвестни за тях факти. Ще ги връща в миналото и в спомените им.

Венета е направила вече няколко пилотни издания и ги е представила на ръководството на Нова. Дали те ще бъдат одобрени, не е ясно. В кое време ще се излъчват и къде ще се вмъкнат в програмната схема също не е ясно.

Искам вече да бъда сериозна и сама да съм си продуцент, заяви категорично тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *