Биляна Евгениева ближе рани на морето

Христо Сираков нова любовницаЕксгоденицата на Ицо Стоте манекенки – плеймейтката Биляна Евгениева, ближе рани на морето.

След като заради палавия си характер тя беше изоставена от двама мъже – единият я обичаше силно, а другият само се забавляваше с нея, тя от двата стола падна внезапно на земята

Биляна беше сгодена за Сираков, но кръшна с Благо Георгиев Двамата изкараха една чувствена седмица на плажа в Гърция, но на връщане бяха щракнати от папараци как се целуват на пътя. Сираков побесня, че любимата му  му е сложила рога толкова явно и без да се прикрива и я натири. Благой Георгиев пък тутакси прекъсна връзката си с нея и еротичната перничанка вече се е впуснала в издирването на нов мъж по родното Черноморие, тъй като смята, че паралиите сега са на морето.

Заедно със своя приятелка тя обикаля курортите ,  влиза в баровските заведения, щраква се в приятната обстановка  и веднага  публикува снимки на личния си профил във Фейсбук.

Докато Биляна е видимо на лов и се държи като ловджийка,  застаряващият бизнесмен се щура по улиците на София и го раздава делово. До него няма жена, не е забърсал поредната красавица и изглежда малко уморен и тъжен.

Опарен от несполучливия си годеж, той внимателно подбира красавиците, а лошото е, че все по-малко красавици се навиват да му станат годеници, та даже и само любовници.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *