Бг Момичета безсрамно се продават по интернет на…търг! Виж тук:

ГериБългарски момичета опразниха джобовете си по моловете и започнаха да продават себе си, за да си купят парцалки.

Все повече девойчета, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия.  Например  момиче с име Гергана, което явно живее в Благоевград, но няма нищо против да отскача и до София, си е сложила псевдоним brunetka Geri. Тя най-безсрамно е обявила тарифите си за се*с, които са доста солени. Половин час с Гери струва  60 лева, два часа са  160 , а  за цяла нощ се прави намаление и тя може да бъде ваша само за 400 лева.

В сайта има опция и за наддаване на търг. Ако двама души искат Гери, то тя ще отиде при този, който даде по-висока цена.
И ако е само Гери, то в България цари железен морал. Но уви, не е така.

Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях студентки се предлагат на възрастни мъже срещу спонорство,  палави ученички по гащички и без гащички предлагат незабравими орални ласки, цицорести мадами на неопределена възраст са готови тутакси да кацнат у вас и да ви направят еротичен масаж, силно гримирани момичета искат да ви въвлекат в тройка, малолетни излагат съмнителни прелести на снимка и продават дори а*ален се*с, а маскирани моми могат само срещу 50 лева да ви набият с камшици.

Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет. Дано да не ви се случва!

https://youtu.be/cJx-ACE7b04

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не сме народ, а мърша – от 8 века… други са го казали, само го повтарям. Ето дори това е едно от нещата, които съсипат човека. И при това твърдя, че не съм някакъ закостенял джихадист, който желае маците да са накачулени с парцали! Напротив, нека си ходят както искат! Но, една жена ако го удари на масов разврат, каква съпруга и майка би била? И какво би правил един менн, ако булчето му му сервира някоя късна болест след години? А после държавата да им плаща леченията по частни клиники за стотци хиляди евро в чужбина? Като са им празни тиквите, да се сърдят само на себе си после, не на другите! Аз съм за въвежддане на смъртно наказание за изнасилвачи, убиващи за органи, убиващи от арогантност побойници, нанасящи тежки телесни повреди от арогантност и алчност, за крадци на хора и имоти, за насилващи други да проституират и други подобни гадории! Но мацка, която не се пази сама не струва като жена после, защото не се знае кой какво и е лепнал и освен това древният ни морал проповядваше целомъдрието, а не разврата. Сега за пари какво ли не прави човек…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *