Слави бесен, гони Грахич!

Грахич голаЦветелина Грахич този път стъпила доста накриво и получила  последно предупреждение за уволнение. Слави Трифонов за пореден път се вбесил и  заплашил Грахич, че ще я изхвърли и то дисциплинарно.

На Дългия му писнало от лудото й поведение и от голямата й уста. Тя не само издавала тайни от кухнята на шоуто, но и се държала доста фриволно. В кръчми танцувала до зори, обличала тоалети, които едва прикривали задните й части, а силиконът й преливал от деколтето.

Лошото било, че всички я познавали и я свързвали с шоуто. А това рефлектирало върху имиджа му.

Друга мания на босненката била да си прави снимки и да ги пуска в социалната мрежа. И то не какви да е снимки, а провокативни и разголени. На които показва не само безбройните си татуировки, а и някои интимни части от тялото си.  Досега шоуменът преглъщал голите й изцепки, пийването, компаниите, влюбванията, но напоследък разюзданото й  поведението започнало  сериозно да влияе върху рейтинга на предаването.

„Престани да се излагаш непрекъснато в тоя Фейсбук! Това рефлектира върху всички нас! За последно те предупреждавам!“ викал вбесено  Слави преди шоуто да излезе  във ваканция.

Откакто се е влюбила в рома Кристиян, съвсем го е ударила през просото, коментират от екипа. Той явно не иска тя да работи в шоуто, а да тръгне с него по участия и да си вдигат заедно имиджа и да взимат повече пари. Кристиян я притискал да напусне, но тя се дърпала. Затова предприел друга тактика, забърквал я в скандални ситуации и чакал Слави да я изгони сам.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *