Байдън: Познавам Путин, Той е Убиец! Русия: САЩ са в Истерия, Системата им се Разпада!

Американският президент Джоузеф Байдън нарече президентът на Руската федерация Владимир Путин „убиец“. Байдън заяви, че владетелят на Кремъл „ще си плати жестоко за това, че се е опитал да манипулира президентските избори в САЩ през 2020 г. в полза на Доналд Тръмп, и това ще стане скоро“.

„Путин ще плати цената за тези свои действия“, закани се Байдън днес в интервю за телевизия Ей Би Си. Попитан как Вашингтон възнамерява да отговори за тези действия на руснаците, US- президент отговори: „Ще разберете съвсем скоро.“

Джо Байдън направи днешното си изявление на базата на доклад на ЦРУ, който единствено потвърждава възстари твърдения на Демократическата партия, че Путин и Русия са се месели в американските избори през 2015 и 2019 г. Според Москва обвиненията за тяхна намеса са безпочвени. В същото интервю обаче Байдън заяви, че „има теми, по които САЩ и Русия са заинтересовани да продължат да работят заедно“ – като подновяването на ядреното споразумение СТАРТ, например.

По думите му двамата с Путин се познават отчилно. „Познавам го много добре“, заяви Байдън и добави, че според него руският лидер няма душа. Попитан дали смята Путин за убиец, Байдън отговори: „Да“.

Отговорът на Москва беше незабавен:

Русия не се е намесвала в президентските избори на САЩ, а последният доклад на ЦРУ няма никаква стойност, в него няма нито един факт, нито едно доказателство за американските твърдения. Да наричаш президента Владимир Путин „убиец“ и да заплашваш, че „ще го накараш да си плати“ е атака срещу Русия, заяви днес председателят на руската Държавна дума Вячеслав Володин.

„Знаем, че САЩ имат много тежки системни проблеми, но не сме очаквали, че ще стигнат до такова дъно. Поведението на американския президент е истерия от безсилие. В същото време Владимир Путин е наш президент и ние считаме нападките срещу него за нападки срещу страната ни“, коментира още вторият човек в руската президентска администрация от 2011 до 2016 г.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Въпросът който американският журналист пропусна да зададе на Джо Байдън е: А освен Путин, смята ли за убийци и Обама, Буш, Клинтън, Блеър“? Като споменатите са само върха на айсберга, под който се редят ешелони и кохорти от послушни и екзалтирани евро-атлантически изпълнители на мокри поръчки и откровени убийци на милиони.

А колкото до самия Байдън: Само дементен старец, чучнат по някакво недоразумение за президент, може да заплашва така безотговорно и лъжливо по-силна военно държава. Държава, която с хиперзвуковите си ракети само за половин час може да изпепели Съединените щати. Без останалият свят да пострада. По-страшното обаче е , че този очевидно невменяем US-човек държи в ръцете си ядрено куфарче.

И накрая: Да, Байдън е прав, Путин е убиец… на вярата на САЩ, че ще победят в Третата световна война, която истерично се опитват да спретнат на Русия, за да я унищожат и така да спасят собствения си западен капитализъм. Путин уби и идеята на Западните тарикати за еднополюсния свят, в който те цял век бяха на върха на финансовата, икономическа и обществена пирамида- и експлоатираха останалите, за да печелят огромни богатства без да работят. Путин уби идеята, че бъдещият свят ще е в краката на Империята на злото САЩ. За този щастлив обрат спомогна и възходът на Китай. А на Европа й е време да разбере, че светът е нещо много по-стойностно и по-голямо от изпразнения от съдържание и деградиращ евро-атлантизъм. Милиони пъти по-стойностно и по-голямо, всъщност. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ СВЕТОВНИ ОКУПАТОРИ ТЕРОРИСТИ РОБОВЛАДЕЛЦИ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА ОБИЧАНА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ БРАТСКА Н А В Е К И РУСИЯ СВЕТОВЕН МИРОТВОРЕЦ

  2. Намирам поведението на бай Бай Гън за повече от нормално!Ако си бил 4 века на върха на хранителната човешка пирамида, заграбил всичко ценно на Земята, а днес виждаш, как всичко-това се изплъзва от ръцете ти, как ще реагираш?
    Печатарите на цветните хартийки /парите/ отиват в историята! Идва времето на естественият подбор и ако си некадърник, се*еш гладен!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *