Христина Христова: Западът се разпада като Римската империя! Политиката на идентичностите е Сатанизъм. Тя е последният етап на деградацията!

„И с невъоръжено око се вижда, че в момента Западът демонтира капиталистическата система и я заменя с нова. Тази нова система ни се налага силово, нарича се либерал-фашизъм. Причината е, че западния либерален капитализъм се изчерпа и не е в състояние да се конкурира с китайския държавно-социален капитализъм“. Това коментира днес в интервю за БНР Христина Христова, главен редактор на информационния сайт „Memoria.

ХРИСТИНА ХРИСТОВА – журналист

„Резолюцията на Европейския парламент за свободата на ЛГБТ хората няма юридическа стойност, а е пиар, част от политиката на мейнстрийма за формиране на едно ново глобално обществено съзнание, свързано с налагането на новата човешка идентичност, в което влиза и джендър идеологията. Подклаждана от Вашингтон и Брюксел, олитиката на налагане на диктата на малцинствата над мнозинството набира все по-голяма скорост. Ако някои все още я подценяват, нека знаят, че тази нова неолиберална политика на идентичностите бърка дълбоко в културния и в цивилизационен фундамент на народите, на обществата и на човека персонално.“

По думите й, се вижда и с невъоръжено око, че в момента Западът демонтира капиталистическата си система и я заменя с нова. Тази нова система ни се налага силово и се нарича либерал-фашизъм..

„В момента всички ние сме свидетели на това как Западът демонтира самия себе си. Тази нова политика на идентичностите, която ние тълкуваме като мейнстрийм, като геополитически и чисто политически действия, има своите корени в една тенденция на разпад на западната цивилизация, която след 4 века властване върху планетата, се изчерпа. И в момента се подменят фундаменталните й културни и цивилизационни кодове.

В глобален мащаб наблюдаваме как политическите елити се променят, самата геополитическа структура се подменя. Познатото ни традиционно политическо разделение „ляво-дясно” постепенно се измени към краен неолиберализъм и консерватизъм. Стартира създаването на Нов световен ред – който ред се характеризира с концентриране на материалния ресурс и капитал на планетата в ръцете на едва 0,1% от населението на Земята – супербогат наднационален елит. Планът е за заробване на цялото човечество – в икономически, политически и културен план. За да няма съпротива в обществата, социалната тъкан, с която сме свикнали да живеем, трябва да бъде разкъсана, хората да бъдат объркани, да им се промият тотално представите за полова, расова, етническа, и религиозна принадлежност. Хората трябва да изгубят представата си за национална държава, за семейство, за социална общност. Това е идеология на злото, граничеща със сатанизма“, коментира още Христова.

Тя заяви, че в този преломен за цялата човешка история момент е много важна ролята на мислещите хора: „Това са хората, които въпреки нечовешкия натиск, а често и репресии, на които ги подлага реакционен трансхуманизъм, продължават да говорят, да пишат, да се обединяват. Съпротивата срещу този краен западен либерален тоталитаризъм е видима и постепенно набира все повече сили в целия свят. Човечеството няма как да остави махалото да стои застинало само в едната посока – в един момент то се връща, удря стената и я разбива. Много е важно мислещите хора да продължават да помнят и да отстояват хилядолетните принципи на хомосапиенс в противовес на новия сектантски трансхуманизъм… и да продължават да будят хората.“

„Доколко се е променил света?! Наблюдаваме нещо много смешно – десните, които уж трябва да отстояват по-консервативни ценности, са прегърнали идеите на крайния либерализъм. Затова и често партиите от т. нар. градска десница, които са на хранилката на Сорос, ги наричат „комунисти“. Нещо което не е вярно. Защото техният неолиберализъм ни води към задълбочаване на неравенствата в обществото по модела „0.1 % супербогати срещу 99.9 % супербедни. В идеологията им няма нищо социално, тя обслужва изцяло наднационалните корпорации. И това няма нищо общо с комунизма. Толкова за идеите на десницата, представлявана от лица като Радан Кънев, Христо Иванов и пр.

В същото време, БСП, която е лява партия, проявява едно изключително умерено консервативно и мъдро поведение – откакто Корнелия Нинова е лидер на тази партия. Те се противопоставиха категорично на Истанбулската конвенция и тя не беше приета в България и даже бе заклеймена в Българската конституция именно благодарение на тях. И към днешна дата БСП продължава последователно да отстоява този принцип, въпреки скорошното предателство на петимата евродепутати от левицата, които подкрепиха в ЕП резолюцията за правата на ЛГБТ. Това само илюстрира доколко силно реакционен е болният от неолиберализъм Брюксел, как притиска и корумпира депутати за налагане на новата политика на идентичностите и Новия световен ред. Добре направи днес Нинова, като се разграничи от решението на петимата евродепутати. Лявото чрез БСП остана едно хубаво, старомодоно, класическо ляво, което се концетрира върху социалните политики и социалната справедливост, което е истинското призвание на лявото и не се поддаде на този либерален разгул, който прониква и завладя цялото общество“, категорична е журналистката Христина Христова. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА В СЪЮЗ С ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ С БСП ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТА И АТАКА ЗАЕДНО МОЖЕМ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

  2. Х. ХРИСТОВА СЪС ЗДРАВЕ И ГОРДОСТ НОСИ ИМЕТО НА ХРИСТОС БЛАГОДАРИМ ТИ Н А Р О Д А

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *