Багата отваря в САЩ марокански ресторант

Багата и Любина САЩБлагой Иванов-Багата се засели трайно в САЩ, където заживя с половинката си Любина.

Той продължава с битките на арената, но междувременно  е инвестирал и крупна сума в нов и нетипичен за него бизнес. Самбистът ще отвори малък марокански етноресторант.

Говори се, че нашенецът е купил заведението с парите от последния си бой с руснака Александър Волков, от който прибра  около 200 000 долара. Освен това в начинанието имал и двама съдружници, чиито имена не са известни, пише  Хот арена.

Кръчмата е кръстена  „Маракеш“ и се намира в средно  квартал „Дел Рей“ на Лос Анджелис, където преобладава бяло население в пенсионна и предпенсионна възраст с добри доходи.

Красивата половинка на ММА боеца  Любина била в основата на идеята Багата да се превърне в ресторантьор.

Тя искала да има свое занимание и да печели сама пари, пък и не желаела любимият й да се излага на риск на арената. Причина е почти фаталния случай, когато той бе прободен с нож през 2012-а, а лекарите буквално направиха чудеса, за да спасят живота му и да го върнат от Оня свят.

Иванов обаче няма да може още дълго да се състезава в ММА.  Колкото и да се е възстановил, тежкото нараняване си казва думата. Сега той се бие един път годишно и парите не му стигат , за да поддържа семейството си на фона на стандртите в Ел Ей. Затова искал да инвестира в нещо по-сигурно. Така се стигнало и до идеята за ресторанта, но защо марокански, никой не знае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *