Арман Бабикян: Ако Борисов държи да Загуби Властта с Кръв, ще му се случи! Народът е на улицата и решен на всичко!

Ако Борисов държи да загуби властта с кръв – ще му се случи! Народът на България е по улиците и е решен на всичко. Но аз лично не искам да се стига до ексцесии. Призовавам полицаите, които Хунтата е изпратила на площада да ни контролират и пазят, да се въздържат от употребата на груба сила. На част от тези момчета жените и децата им са на площада и протестират заедно с нас.

Аз съм сигурен, че в голямата си част полицаите мислят точно като нас, но са на работа. Борисов много да внимава и добре да си помисли. Ние ще го свалим от власт, площадът ще го свали. Ако иска с кръв – може и така. Хората са готови на всичко. Но да не се окаже в един момент, че той и хунтата му са сами в сградите, в които работят, а няма кой да ги пази срещу побеснелия народ. Тези мои думи не са заплаха, а предупреждение. Това каза преди минути Арман Бабикян в „Студио хъ” по Телевизия 7/8.

Ако Борисов е разчел правилно знаците на американското посолство, би следвало много сериозно да се е притеснил, каза още Бабикян.

Защото тъкмо това посолство реагира първо, за разлика от посолствата на страните – членки на ЕС. Той реши, че Херо Мустафа е поредната Меркел, коята гушва през врата като яре. Явно не си дава сметка, че каквато и да е Мустафа, в назначението й пише- посланик на САЩ, а в биографията й фигурират длъжности като: посланик, аташе, цялата йерархия, член на Съвета за Национална сигурност на САЩ, понеже е малко по-нагоре в редовете. И понеже премиерът ни е глупак, е решил, че щом посланичката ни е жена, значи е слабо звено пред неговата мачовска харизма – някаква кака, която говори развален български, много обича културата и танцува кънтри, пее във фейсбук… Обаче Борисов е в голяма грешка, допълни Бабикян.

И първоначално Борисов реагира точно така – на втория ден от протестите я привика. Тя довтаса в Министерски съвет и потвърди легитимното правото на българските власти да продължат да управляват. Но натърти на едно изречение: „Всеки сам решава кога да си подаде оставката. Който поназнайва дипломатическия език, разбира за какво става дума. На следващия ден корабът „Портър“ отказа да премине Босфора, за да се включи в учението Бриз, което почна днес. Там е военният министър Каракачанов, това е следващ сигнал.

А 4 часа по-късно излезе сигнал, че САЩ се оттеглят от газовите проекти за България, включително от този за шистовия газ от Гърция. Тоест, когато 4 пъти ти дадат знак, колко трябва да си прост, за да не разбереш за какво става дума“.

Борисов ще бъде принуден да подаде оставка съвсем скоро, а после го чакат съд и затвор“, завърши Бабикян.

ВИЖ ЗАПИС НА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ – ДЕН 9-ТИ:

https://youtu.be/1Eqp6zvnfOc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Мечтата ми е веднъж да видя как си тръгва кордонът и протестиращи и мафия остават тет-а-тет. Младежите не са зли, те няма да убиват, достатъчно е да влязат и да го попитат „Готов ли си?“

  2. МАХНИ СЕ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО НЕ НИ ПРИНУЖДАВАЙ ДА СТРЕЛЯМЕ ОТВРАТ НЯМАШ МЯСТО В ЖИВОТА НА НАРОДА ХВАЩАЙ НАКЪДЕТО ТИ ВИДЯТ ОЧИТЕ САМО ДА НЕ ТЕ ВИЖДАМЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА НИ ЧЕ СИ МАФИОТ ЗНАЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ НЯМАШ СРАМ И СВЯН

  3. Вие сте опасни за държавата ни! Правите престъпление с насилствен опит за сваляне на правителство, което свърши повече работа от всички преди него! Няма да ви дадем държавата си да я съсипете за нула време.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *