Освен за кражбата на Милиарди, Борисов ще Лежи в Затвора и заради COVID-19! Ето защо:

Преквалифициралата се във вирусолози шайка от ГЕРБ, начело с главатаря им Борисов ще влезе в затвора не само заради откраднатите от народа десетки милиарди, а и заради измама, лъжа и нанасяне на колосални щети на българите и България чрез фалшивата епидемия.

Лъжата на Борисов и Мутафчийски, че в България има пандемия от Ковид-10 причини милиарди загуби и щети на страната и икономиката и отне десетки човешки животи.

За какво става дума?

За епидемия (пандемия) се счита ситуация, в която случаите на епидемично заболяване на определена територия – например българската, през определен период обхваща над 5 % от населението на територията. Минимум 4 %.

Да направим кратко изчисление.

България в момента е с население от около 7 млн. души. Броят на активните случаи /както те замазват образа/, т. е. на заразените – според тях, от началото на пандемията, но всъщност напълно здрави хора, е 2800-3000 души.

Взимаме средно 3000 души, въпреки че тестовете им на 80 % са фалшиви.

Процентът на заразените е 3000:7000000=0,00042.

Това означава 0,04 процента от цялото население на страната.

Но за епидемия говорим, ако заразените са 4 процента.

Значи, делим 4:0,04=100 пъти.

А това означава, че реалната опасност от епидемията е била преувеличена 100 пъти и че двамата – Борисов и Мутафчийски, са извършили преднамерено престъпление с измама /непознаването на материята не ги оправдава/ и в свой користен интерес са насадили паника, страх и омраза с подкрепата на фалшивите правителствени медии… и са въвели някакво извънредно положение, карантина или каквото там си измислиха.

Това означава, че реалната опасност от епидемията е била само 1/100, а щетите – материални, здравни, психологически и т.н. са 99/100 от лъжата и са заслуга на Борисов и Мутафчийски и обслужващите ги медийни игноранти.

Но това е само началото.

Борисов и Мутафчийски са престъпници спрямо здравето на хората, защото Министерски съвет не разполага с нито едно копие от водените протоколи на заседанията на т. нар. „Национален оперативен щаб /НОЩ/. Това означава, че двамата са действали конспиративно и че нито едно решение на правителството не е взето на базата на аргументите на НОЩ.

На трето място, настоящото удължаване на карантината е поредно престъпление за което Борисов и Мутафчийски трябва да понесат наказателна отговорност за злоупотреба с власт и за причинените вреди на здравето на хиляди хора, които в големи периоди от наложената ненужна карантина нямаха достъп до здравеопазването… заради карантинните безумия на Борисов. Става дума за целенасочени действия, чийто крайни резултати са известни на извършителите.

На четвърто място, беше погазена Конституцията на Р. България и конституционните права и свободи на българите и на достойнството на личността, което трябва да се охранява от държавата, нерушимото право на всеки на свободно движение и свободен избор на местопребиваване и местожителство.

В конституцията въобще няма термин като карантина, извънредно положение, повишена готовност, режим на самоизолиране и тем подобни измишльотини от арсенала на Борисов и Мутафчийски.

България постави и нови европейски антирекорди? Докато другите държави развързваха кесиите с антикризисни пакети, у нас Борисов започна да ни раздава наши пари като кредити.

Гърция обяви антикризисен пакет на стойност от 5,35% от БВП, Германия – 7,2%, Полша – 9%, Чехия – 16%, Унгария – 20%.

Българският антикризисен пакет бе в размер на 4% от БВП, но 80 % от тези пари бяха раздадени под формата на кредити, които получателите ще трябва да върнат. За сравнение – кредитите в Унгария са едва около 20% от антикризисния пакет.

В редица държави правителствата поеха 80% и повече от заплатите на хората, принудени да си останат вкъщи. Испанското правителство пък направо въведе базов доход за своите най-бедни граждани.

На кого в България обаче правителството даде най-много пари – 330 млн. лв. – кеш? На полицаи и военни. Защо на военни? Може би, защото военният министър е коалиционен партньор на ГЕРБ. Медиците на първа линия заслужиха значително по-скромна сума – 90 млн. лева.

На другите, които трябваше да си стоят в къщи и да не работят, директно им се каза да се спасяват, както могат.

Предложението на ЕС е в рамките на следващия бюджет на ЕС да бъдат предвидени около 750 милиарда евро за стабилизиране на европейските икономики след коронавируса. От тях 500 милиарда ще бъдат безвъзмездни средства, а останалите 250 милиарда – под формата на кредити.

Кой колко ще получи?

Лъвският дял ще вземат Италия и Испания – общо над 313 милиарда евро от които 154 милиарда ще трябва да връщат. Полша ще получи над 64 милиарда евро (26 милиарда под формата на заем), Франция – 38 милиарда (изцяло безвъзмездни), Гърция – близо 32 милиарда (9,4 млрд.), Румъния – 31 милиарда (11,5 млрд.), Германия ще получи 28 милиарда евро (изцяло безвъзмездни).

За България е предвидена помощ от 12,3 милиарда евро, които се разпределят така: 9,2 милиарда евро са безвъзмездни, а остатъкът от малко над 3 милиарда евро ще трябва да се връщат.

Отсега внимавайте къде ще отидат или по-точно изчезнат, тези 9,2 млрд. долара.

P. S. И като потвърждение, че измамата е глобална, на 8 юни ръководителят на СЗО по COVID-19 Мария Ван Керхов заяви, че няма пандемия и „зачисти“ всички досегашни аргументи и твърдения на организацията в полза на задължителните ваксини и практики з следене на контактите, защото „безсимптомните носители не разпространяват COVID-19“. Каза го Мария Ван Керхоф.

А безсимптомното разпространение беше единствената причина за заповедта да носим маски и мерките за социална изолация.

Изводите си направете сами! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Mnogo hubava statia. Vsichko v neia e opisano mnogo tochno I vsichki Balgari triabva da ia prochetat. TOVA E ISTINATA.

  2. Ako ne se otarveme ot tova robstvo SEGA, ni chaka sashtata karantina i vsichko tova, koeto e opisano v statiiata I koeto ni se sluchi veche, no toia pat ‘karantinata’ niama da prodalji 3 mesetsa, a TOIA PAT SHTE PRODALJI 9 MESETSA (OT SEPTEMVRI CHAK DO DRUGIA MAI) I vsichko shte falira, dori I firmite koito vse oshte rabotiat, I vsichki hora shte badat mnogo bolni, no ne zaradi Gripa, a zaradi otkaza na bolnitsite da lekuvat drugite im zaboliavania. Tova ni chaka, ako ne sme aktivni SEGA – imame samo niakolko sedmitsi do septemvri, niama mnogo vreme.

  3. Най – после някой да каже истината това не се търпеше цял народ беше потискан и мачкан а бе как не го хвана него първо и оня с ковчезите добре че трезви доктори специалисти разясняваха на хората каква е дъртата им лъжа а то било да вземат повече пари от ЕС и после да ги гушнат. ОТЧЕТ трябва да даде бойко борисов за парите около пандемията е кога бе…

  4. Отърване няма никъде. Мръсният план и тиранията са глобални.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *