Анкара Обяви Доган и Пеевски за персони нон грата! Истина, или Пи-ар Акция за Спасяване на Имиджа им? Виж Тук:

Пеевски - ДоганАнкара забрани на Ахмед Доган и Делян Пеевски да стъпват на територията на Турция.

Този акт хвърли в недоумение политиците в страната и всеки го тълкува както може или както си поиска.

ДПС-олигарха Пеевски може да е получил шамара заради медиите си, тъй като те са насочени срещу политиката на Турция и възхваляват Путин и мощта на руската армия в Сирия. В същото време в тях се описва истинската политическа картина в Турция – апетитите й да присвои парче от Сирия и да стои в Ирак, опитвайки се да наложи господството си там. Като едновременно тайно подкрепя „Ислямска държава“.

Ердоган е тщестлавен диктатор и подобни писания никак не му се нравят. И съответно наказва Пеевски, на когото пък изобщо не му пука.

Доста по-интересен е случаят с Доган. Той наистина пречи на турските мераци към България и перна през ръката Ердоган, когато той поиска да увеличи политическото си влияние  у нас и апетитите на бившата Османска империя. Точно когато Местан беше подготвил почвата в Родопите и бе убедил цели общини, че са турски, Доган го изрита позорно от властта и го нарече „национален предател“ и „турско-американски шпионин“. Това буквално попари Анкара и забави мераците й. А амбициите на Местан да прави партия непрекъснато срещат сериозен отпор в обществото и даже станаха причина за подигравки.

Кашата стана пълна и от следния акт: Пълно недоумение събуди позицията на соросоидния политолог и НПО-грантаджия Антон Тодоров по въпроса, който коментира, че актът на Турция е тактически. И едновременно израз на изпуснати нерви.  Ердоган  превръщал Турция  в нещо доста опасно не само за балканския регион, но и за Европа и за съседните и не толкова съседни на Анкара мюсюлмански страни. „И след като си мислеше, че България му е в кърпа вързана,  Доган  с един удар успя да събори  най-важния агент на Турция в България – Лютви Местан“, заяви Тодоров. „Има защо Анкара да се сърди и да тропа с крак, оказа се, че Доган е патриот, но не турски, а български.  Че интересите му да запази България цяла са много по-силни от етническата му принадлежност“. Край на цитата от телевизионния пасквил на соросоида Антон Тодоров!

Коментар на Skandalno.net:

Няма две мнения по въпроса, че Ердоган изписа вежди на Доган и Пеевски със забраната да стъпват в Турция. Героизира ги в очите на българските патриоти.

За Пеевски, като българин, е нормално да защитава България.

Но има нещо съмнително в това, че се окичи със званието герой точно в момент, в който документално бе доказано, че именно ТОЙ – Делян Пеевски и шефа му Доган са източили и откраднали над половин милиард лева от банката КТБ.

Не е ли много странно, че двете събития съвпадат по време?

Списъците на фалиралата КТБ – и внезапното отрязване на двамата от турските власти!

Кое е истина и кое – политически пи-ар инженеринг?

Със сигурност някога ще разберем! Дано това „някога“ не се окаже прекалено късно за България!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Rt9dskRdjgs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Това е номер. Да настръхнем срещу партията на Местан и ДПС да си я приемем като родна и патриотична.

  2. Има нещо гнило в Дания изобщо. Абе прочетете 10 статии в една медия и ще ви светне каква линия държи

  3. Хм. Доган – патриот???
    ??????
    Дали пък не го е страх че ако Ердоган се нанесе в Родопите, за кльощавото соколче няма да има папкане????????

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *