Ани Цолова и Виктор Николаев станаха Актьори! Вижте в кой Сериал:

Ани ВикторАни Цолова и Виктор Николаев се похвалиха, че вече са станали и актьори.

Те били избрани да играят самите себе си в един от най-популярните родни сериали в момента –  „Откраднат живот“.

„Не беше нужно да се маскираме, да се гримираме допълнително, да ни обличат специално. Просто си бяхме самите ние. Според сценария случаят с починалата родилка в сериала стига до медиите и ние с Ани трябваше да разпънем на кръст д-р Василев да си признае, че е бил небрежен и я е уморил“, разказва Виктор Николаев.

Той, милият, е много симпатичен, а ние така се нахвърляме отгоре му, че буквално го разпъваме на кръст, обяснява Ани Цолова. Всичко това ще се излъчи в сряда и мислим, че няма да станем много симпатични на зрителската аудитория. Човекът е невинен, а трябваше да бъдем лоши и да покажем злокобното лице на българската журналистика. И наистина бяхме лоши. Записът беше направен в началото на лятото, дано зрителите ни разберат, споделя притеснено Цолова.

Не прилича на роля,  обаче си е!  Всичко беше както си го правим, когато има скандал с болница или лекари, само че в случая те записват 7-8 пъти. Аз така застъпих д-р Василев, че горкият човек започна да мига и без малко да си забрави репликите. Просто се вживях – хвали се Виктор Николаев.

Разликата е, че актьорите повтарят всяка сцена и всичко върви гладко, а ние правим всичко в движение и не сме застраховани от гафове. За нас втори дубъл просто няма, поясниха двамата водещи на сутрешния блок по Нова тв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *