Баба ли? Това ли е Катето Евро? Няма да познаете! Виж Тук:

Катето Евро нова прическаКатерина Евро успя да се измъкне от дупката, в която беше изпаднала и се приготви за третата си младост.
Докато доскоро Катето ревеше и сегиз-тогиз възклицаваше: „Ставам на 60, Боже аз съм вече истинска баба!“ – то от седмица-две насам актрисата бързо се окопити и се сети, че всяка възраст си има своето предимство и красота.
Е, тя доста се погрижи да подсили естествената си хубост, но успя на рождения си ден да шашне всички гости, някои от които едва я познаха.
Актрисата от култовия български филм „Оркестър без име“ смени прическата си и остави косата си по-дълга и по разчупена.
На всичкото отгоре спря да се боядисва в тривиалното кафяво, а смело прибягна към червеникаво-русо, което свали поне десет години от плещите й.
За празника избра още предизвикателното лилаво червило, което повече отива на ученичките, но тя е актриса и може да си позволи всичко. Даже и опушения грим, който се ползва само вечер, а в случая явно и на 60-годишен юбилей.
Извън видимите и крещящи промени, тя е преминала и през по-деликатни процедури, които не споменава. Броят на бръчките по лицето й чувствително е намалял, а тези около очите са замазани с грим.
Явно си е позволила лек лифтинг, от който не само се чувства, но и изглежда прекрасно!
Няма значение на колко години ставаш, а на колко се чувстваш.
Катето доказа тази максима прекрасно, пя и танцува до сутринта, но самият факт, че вече използва повече грим от нормалното, накара много от гостите да си мислят, че се страхува от цифрата 60 и прави последни опити да изглежда млада и красива.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *