Мая Илиева се завърна триумфално в светския живот

мая илиеваВдовицата на легендарния бос на СИК, Жоро Илиев, която досега избягваше публичността, неочаквано се появи на светско събитие. Мая Илиева почете представянето на клипа на приятелката си Мария Грънчарова, дъщеря на известния ни певец от миналото Борислав Грънчаров.

Мая се появи в типичното си черно облекло, но на доста известна фирма. Прическата, която гордо размяташе също си личеше, че е дело на скъп коафьор. Спазвайки напълно приличието и етикета, тя беше взела за придружител друга известна  вдовица – Адриана Фатик.

Двете богати наследници на скандално известни и скандално убити подземни босове  се държаха като добре възпитани светски дами, смесиха се с тълпата, чукнаха се за успех на клипа, проведоха няколко учтиви разговора само със събеседници от техния ранг и след като постояха достатъчно време в клуба, си заминаха, придлужавани от дискретен екскорт.

И за двете се говори, че имат млади любовници, но не смятат за прилично да ги показват в обществото. Те се развличат с тях предимно в чужбина, далеч от любопитни очи. От няколко години Мая е все в странство и не се знае какво прави там.

В същото време бизнесът й тук върви като по вода, а богатствата й се множат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *