Михаела Филева имала братя-близнаци, но ги познавала само виртуално

Михаела майка йПевицата на годината – Михаела Филева и участничка в огненото танцувално  шоу „Денсинг стерс“ почти не познавала баща си. Той бил агроном по професия и по незнайни и досега от нея причини ги изоставил с майка й, когато Мишето била само двегодишна.

Тя няма спомени от татко си и нито го е виждала, нито чувала от дълго време. Неговото желание било да не се виждат, да не поддържат близки отношения, не й пращал подаръци за рождения ден и за Коледа, не изпитвал желание да я гледа как расте и я чуствал чужда, сякяш не е негово дете. Тя също го чувствала като чужд човек, който само я е създал и си отишъл.

Не зная дали ме е гледал в „Денсинг стерс“, не зная дали е гледал и като ми беше връчена наградата певица на годината и дали изобщо се интересува от кариерата ми. За него аз не съществувам, каза тъжно красивата певица.

Тя разбрала, че има братя близнаци от втория брак на баща си, но никога не ги е виждала. Започнала се тайно с тях в социалната мрежа и там си пишели. Те също имали забрана да контактуват с нея.

Михаела не знае причинта, която е разделила родителите й и никога не е питала. Тя признава, че има външността на баща си и чаровната му усмивка и че вече той не й липсва. Липсвал й е в детството, когато всички нейни приятелки имали бащи, а само тя не.

За сметка на това пък имала страхотна майка. Тя винаги била до нея, била й опора, не се омъжила отново, отдала се изцяло на нея. Двете и сега са приятелки и разчитат много една на друга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/L2yQsEBJXiY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бащата на Михаела е обикновен шофьор а не агроном и е много ограничен човек.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *