Ани Салич се втали от любовна мъка. Вижте по кого:

Войната на Ани Салич и съпругът й Бранко е в последната си фаза.

Те вече не само живеят разделени, но и са започнали да поделят извънсъдебно общите си семейни имоти.

От дълго време новинарката не е стъпвала във вилата им в Рударци, макар че това беше любимото място на семейството. Ани обожаваше да си почива там след натоварената седмица, но напоследък изобщо не се вясва. За сметка на това там много често ходи съпругът й Бранко с двете им деца, когато му се падне ред да ги гледа.

Сърбинът бил много привързан към имота и го поискал за своя резиденция, а за сметка на това оставил големия апартамент в София на съпругата си. Така двамата живеели на различни места и почти не се виждали, като по този начин избягвали скандалите.

Обтегнатите отношения в семейството продължават от години. Причината е палавия характер на продуцента, който непрекъснато задиря красавици, а връзките му се разчуват из цялата Нова телевизия. Сърбинът не можел да се сдържи пред формите на поредната засукана хубавица и не мирясвал докато не я вкарва в леглото си. Просто за тръпката и спорта.

А някога Ани и Бранко бяха влюбени и щастливи!

Ани обаче е бясна от непрекъснатите похождения на Бранко и на няколко пъти ту го гонеше от къщи, ту си го прибираше. Преди година време обаче Салич махна халката си и напъди неверника комай завинаги.

На въпроси на колеги какво е станало, тогава тя отговори, че халката й стиска и че я дала на ремонт. Къде са ремонтирали пръстена, не е ясно, но той повече не се появи на ръката й.

Заради децата двамата съпрузи доскоро продължаваха да си играят на семейство, но на Ани й е писнало от предателските изневери на благоверния си и разводът вече е в ход. Раздялата на бившите се очертава като доста трудна. По една глутница опитни адвокати от двете страни вече безмилостно пият кръвта и пилят нервите на съпрузите. А от притесненията покрай развода водещата най-после постигна мечтата си – отслабна.

Ани Салич можеше и да си затвори очите за изневерите, но всъщност не можа да преживее факта, че Бранко е страстен комарджия и често залага последните пари на семейството. Страстта му към хазарта и жените са особено лоша комбинация, коментират в Нова телевизия.

Именно от там научихме, че процедурата по развода вече е в ход и ще завърши окончателно през есента.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *