Анелия с Шокиращо Признание: Не обичам да почивам! От многото работа не мога да си похарча парите! Виж Тук:

„Не мога да си изхарча парите“, оплака се фолкпевицата Анелия.

„Непрекъснато работя и нямам време за себе си, камо ли за забавления и шопинг. Моите колежки ми се чудят на акъла. Повечето от тях имат по-малко ангажименти, не поемат много участия  и живот си живеят! А аз просто не мога да отказвам и по тая причина съм потънала до гуша в работа.

Много ми се иска и аз да се попека на Малдивите или в Дубай, но сякаш нещо ме спира. Струва ми се пълна загуба на време и донякъде фукане: „Ето вижте ме колко голяма работа съм!“

Разбира се, че мога да си позволя и Малдивите и Дубай, но някак това не ме влече. Не ме влече и да се кача на самолета и да отида за два дни на шопинг в Милано или Париж. Какъв е смисълът в това? Има ли значение дали тоалетът ми струва 3 000 или 300 лева? Просто е важно да е ефектен и да ми стои добре“, разсъждава фолкаджийката.

Тя призна също, че е прекалено загрижена за близките си, като гледа да ги осигури така че да се чувстват максимално добре. За дъщеря си Ивон певицата прави всичко, за да осигури бъдещето й. Сега се занимавам със строежи, каза Анелия, от което се разбра, че влага парите си в имоти, а за Ивон е осигурила вече луксозен апартамент в София, където да живее като порасне.

„Приятелките ми ме упрекнаха, че не живея. Заболя ме. Даже си поплаках, защото ми казаха истината в очите. Но явно не съм човек на живота. Предпочитам да съм заета и да работя“, откровено сподели Анелия – фолкпевицата, в чийто живот любовта е само несбъдната мечта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *