Рени профука хонорара си от „ВИП Брадър“ за глупости и пак Огладня! Виж Тук:

Плановете на Рени след участието си във ВИП Брадър да изразходи разумно парите от хонорара като изплати дълговете си, а с останалата част от парите започне нов живот на чисто, не се реализираха.

Забравената фолкпевица взе петцифрена сума да се излага в предаването и наистина оправда очакванията на продуцентите. И с изказванияа си за Нобеловите награди, заради което получи прякора Рени Нобела, и с пълното мълчание по време на интелектуалните предизвикателства и с нелепото си присламчване към групата на умните и можещите във формата… певицата единствено стана за смях на зрителите. Във ВИП Къщата Рени дотолкова се самозабрави и наду, че стигна до там да нарече Емануела „кръчмарска певица“, санким сама тя пее инфантилните си парчета в операта.

След излизането си от предаването певачката си направила сметката да започне чисто нов живот като изплати дълговете си и вложи останалата част от хонорара в частни уроци за децата си, защото те не знаят добре български и изпитват затруднения в училище.

Добрите й намерения обаче така и не се реализирали. Рени очаквала и допълнителна подкрепа от свекъра и свекърва си, но те изобщо не пожелали да погледнат децата, камо ли да им пратят пари за уроци. Също толкова грубо се отнесъл и бившият й съпруг Борис Пилософ.

Рени покрила някоя и друга сметка, но накрая решила, че имиджът й е по-важен от разните му дългове. Затова и решила с парите да поглези себе си и така да влезе в елита, към който се прискунди докато беше в Къщата.

А какво прави българският елит в момента? Много просто – ходи на Малдивите или в Дубай. Рени нямала пари да стигне чак до Малдивите, но й били останали средства да прескочи до Дубай. И за да докаже, че и тя е първокласна звезда, се метнала на самолета, който я отвел до така наречения „български гъзарски град през зимата“- Дубай.

Пред майка си , на която пак оставила децата, се оправдала, че след „ВИП Брадър“ участията й зачестили, популярността й се завърнала и вече печелела достатъчно да покрива елементарните си разходи. Освен това очаквала да я търсят все повече и повече… Така че борчовете си към банките щяла да погаси по-нататък.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *