Лили Иванова ГЛЕЗИ БЮСТА СИ с два бона: Вижте какво си купи:

Лили Иванова се нареди в златния списък на световните вип клиенти на най-актуалния моден гигант в производството на бельо „Виктория сикрет“.

Макар и да не е в първа младост, певицата знае как да се облича по последен писък на модата. Затова и категорично пренебрегва родните бутици. От няколко години примата ползва само каталога на американската марка, когато трябва да си набави красиво и удобно бельо, стягащи бикини, красиви сатенени нощници… А сред най-ценните й придобивки напоследък е страхотен уникален сутиен от хитова колекция. Той е обсипан с деликатни изкуствени  камъчета и струва около 2 000 лева.

Лили винаги държи на външния си вид, като не пропуска възможност да поглези тялото си с някоя изискана материя. Звездата никога не е пестила пари за дрехи, без значение дали се появява с тях на сцената, или отива на делова среща. Тя държи одеждите и бельото й да са маркови.

Певицата е може би първата дама у нас, която още от зората на демокрацията открила прелестното бельото на „Виктория сикрет“ и от тогава не го сваля от дупето си. Сменяла го е единствено със световноизвестни марки и то като се уверявала предварително в качеството му. Етикетчето на производителя повдигало самочувствието й. Всички дрехи Лили си набавяла, като поръчва по телефона директно от модните столици Милано и Париж, а понякога отивала и лично на шопинг. Но напоследък възприела подхода да си купува роклите по каталог или поръчвала моделите на скъпи чуждестранни шивачи да й ги изработят на ръка.

Новият сутиен на Иванова има предимството, че може да се носи под прозрачна дреха, или направо да остане по него, защото има вид на част от дреха или луксозно бюстие.

Завистници коментират, че когато една жена има толкова скъпи бикини, е грехота да си ги събува сама.

Всъщност отскоро вървят упорити слухове, че примата е забила ново гадже! Иначе защо ще се конти толкова и то на места, които човек никога не показва публично. И защо й е сутиен с камъни, като едва ли ще се появи на сцената с него.

Кой ли обаче се е хванал на въдицата да стане любовник на 76-годишната Лили, дори най-върлите клюкари все още не знаят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/PkN-5XbUzdQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пише Ви Василев Васил Василев от Украина,Киев.Моето писмо през 1974 година бе помествано в книгата “Нашата Лили“.Преминаха вече 43 години от това писмо,но и сега съм много обичам изкуството на Лили!Не мога да намеря аналог на нейното пеене и до днес!!! Тя е наистина НЕПОВТОРИМА!!! И най-скъпоценното,с което Лили притежава:нито един на лъжа и фалш,само истинско чувство,само истинска болка,само чисто,като вода от извор,изпълнение!Не ме интересуват нейния дрехи и предпочитания във нейния бит и т.н.Тя е винаги прекрасна и хубава!България смело може да гордее с такива таланти и ние сме във Украина също гордеем за нашата Лили и много сме радваме,че имали възможност преди години да чуем нейният изумителен глас!Всичко най-хубаво!!!vasil4949@ukr.net

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *