Англичаните отрязаха Валери Божинов, той засрамен се върна в „Левски“

Валери розовАнглийският отбор “Уест Хем” реши да не предлага договор на Валери Божинов. Той мина през всички медицински и физически тестове в клуба от  Висшата лига и  даже тренира с “чуковете” няколко дни.

Уж всичко беше ок, но мениджърът на отбора внезапно каза, че  българинът няма да му бъде от полза. Може би думите му деликатно го отпратиха, защото няма как да извикаш футболист на тестове и проби, а после да заявиш, че всъщност не ти трябва нападател

28-годишният Валери  обаче може да направи трансфер в друг английски тим, понеже още два клуба от Острова имали  интерес към него. Очаква се това да се реши тази седмица, но повечето спортни  спецове са на мнение, че българинът си е изпял песента на терена и е рисков за договори играч. А феновете на „чуковете“ пък заляха фен страницата на отбора с протести и обиди, наричайки нашенския ритнитопковец некадърен, дебел, тромав и трътлест.

Божинов се прибра тихо и на пръсти в България, а Николета се метна веднага да го защити. Та твърди, че получила злобен СМС, в който пишело „Ще се наложи да я карате с 15000 лева на месец, край на големите пари, мерцедесите и глезотиите. „Парите не са важното нищо, Валери  има най-голямото богатство  и това сме аз и дъщеря ни, които го обичаме. Кой знае защо обаче малцина  повярваха на думите й , че точно за нея  парите нямат значение. Сега, коато и тя е безработна, семейството наистина трудно ще се позволи стандарта, по който живееше, скъпи почивки, ултраскъпи тоалети, мощни коли и пълен разкош. Както и бавачка за 3000 лв на месец за малката Никол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *