Махат Кеворк, Люба Кулезич и „Нека говорят“ от екран

Kevork_Kevorkian_18Кеворк Кеворкян няма да води повече „Всяка неделя“. Това призна самият той, като се оправда, че му бил изтекъл двегодишният договор с Нова. Казаха ми, че съм имал много събеседници по 8 в предаване, оправда се арменецът. 

Всъщност Кеворкян се беше изчерпал до такава степен, че бяха останали да го гледат само най-верните му фенове. Интервютата бяха плоски и си личеше личното му отношение  къв всеки събеседник. През седмица там се отбиваше и Бойко Борисов, когато решеше да изцепи нещо пред народа. Борисов ми е приятел, не крия, смънка Кево. Говори се, че може би е прибирал и пари за поръчкови интервюта, но това никой не може да го докаже със сигурност.

Люба Кулезич също е под въпрос. Тъй като предаването й било външна продукция, от телевизията искали да лансират свои кадри и в момента устата водеща все още я няма в програмната схема, а може и съвсем да изчезне. Кулезич също е  от недолюбваните журналисти, които дразнеха аудиторията. Тя излираше с по-голяма жар тоалетите и накитите си, отколкото събеседниците. А на събеседниците пък често се караше в ефир, докато наложи своята гледна точка, не тяхната.

Тя вече бе изгонена от ТВ7 за непрофесионализъм, а нейният любим събеседник пък беше Цветан Цветанов, без когото почти не минаваше предаване.

Росен Петров пък сам освободи мястото си и сега БиТиВи спира предаването му. На негово място ще се настани Лора Крумова със свой проект, който се опита да пробута на Нова, но все пак остана в старата си телевизия. БиТи Ви ще запълва следобедите си с много филми, надяваме се не с турски сапунки. Бъдещето на предаванията по ТВ7 обаче остава неясно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *