Кеворк Кеворкян прави трета чупка в кръста пред Бойко Борисов

2

БойкоАко не сте гледали интервюто на Кеворк Кеворкян в началото на май с Бойко Борисов, не се притеснявайте. Ако сте пропуснали новото му интервю миналата неделя, пак не се притеснявайте. Тази неделя то ще продължи. И рекламите по Нова телевизия се леят като пълноводна река.

Още миналата седмица писахме, че е нечувано непрофесионално е  да се вика един и същ събеседник по желание два пъти подред в разстояние на три месеца. Но да се появи три пъти, това вече е извън всички писани и неписани закони на журналистиката.

Този път за благозвучие, той няма да е събеседник по желание, а просто щял да се доизкаже от миналия път. Нищо чудно и следващата неделя да поиска да доуточни доизказването си и Кеворк пак да го пусне на екран. И понеже има само две възможни причини за появата на Борисов всяка неделя във „Всяка неделя“ – едната, че е толкова интересен събеседник и говори толкова умни и интересни неща, че водещият просто не може да го пусне, докато не успее да изстиска всичко от него. Кеворк1И втората, че някой нарежда на водещия кого да интервюира. Напълно ясно е, че става дума за второто и Кеворкян не само прави трета чупка в кръста, но и поклон доземи, щом си позволява или го карат за трети път да пусне един и същ човек да говори едно и също от трибуната на предаването му.

Борисов обвинява другите партии, че били изкупили всички медии, а самият той кой знае защо ходи като у дома си ту в Би Ти Ви, ту в Канал 1, а в Нова телевизия се чувства нараво у дома си. Нова тв, която може да бъде наречена и ГЕРБ тв до такава степен възхвалява ГЕРБ и се гаври с управляващите, че чак става досадно тенденциозна. Но колкото и пари да им плащат, може би някой от тях трябва да посъветва Борисов, че за самия него не е полезно и печелившо да се явява непрекъснато на екрана и да ръси мъдрости, които веднага се нареждат сред най-смешните клипове. Колкото до Кеворк, той е кукла на конци. И тази вечер ще го докаже за ен – ти път. Но пък вероятно му плащат добре за чупките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0YP3s0FYeEU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Агент Димитър е дресиран още от ДС – на когото му кажат, на него се кланя. Ама на Борисв няма ли кой да каже, че се излага като кифладжия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *