Анализаторът на ЦРУ Лари Джонсън: Във Войната на Запада срещу Русия вече няма рационални подбуди. Това е само Злобата на един отиващ си Хегемон (С ВИДЕО)

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Dialogue Works:

Относно отношението на Запада към Украйна – ще ви го илюстрирам нагледно: Представете си, че сте мениджър на боксьор.

Ако вашият боец ​​го пребият в центъра на ринга, то вие несъмнено ще поискате край на битката.

Бихте се предали, първо за да спасите живота му и защото няма никакви изгледи той да спечели мача.

Украйна в момента е в положението на пребития боксьор, но Лойд Остин, който тези дни посети Зеленски в Киев, дори не се опитва да намекне, че е време да се свири край на мача.

Нещо повече: американските власти даже нахъсват „боксьора“:

„Качи се на ринга, продължавай да удряш, нищо че просто ще те убият.

Нуждаем се от вашата саможертва, украинци, за да продължим да се опитваме да вредим на Русия.»

А вредят ли изобщо на Русия?! Отговорът е „НЕ“! Виждаме, че западните икономически санкции влияят благотворно на руската икономика. За 2 години страната увеличи между 2 и 3 пъти капацитета на своя военно-промишлен комплекс. Зад гърба й стоят сериозни сили като Индия, Китай, Бразилия, Арабския свят с неговите огромни енергийни богатства, а властта в Кремъл се радва на широко народно одобрение. И накрая – говорим за ядрена държава, която разполага с повече ядрени ракети от САЩ. На този фон САЩ и НАТО продължават с безумната си реторика как щели да нанесат някакво поражение на Русия. Какво поражение- икономическо, търговско, имиджово, военно?!?

Западът е толкова обсебен от злоба към Русия, че вече не вижда ясно.

Вероятно е имал някакви хитри планове за справяне с Русия, но през последните 2 години те се провалиха. И той спря да мисли рационално.

Ето това е най-тревожното в момента – че Западът спря да мисли и действа трезво и рационално.

В момента нито една политическа фигура в Съединените щати, демократ или републиканец, няма възможност да каже:

„Вижте, трябва да посредничим за мир между Русия и Украйна. Русия не ни е враг. Ние несправедливо демонизирахме Владимир Путин и руския народ. Трябва да спрем с това, защото тази наша ярост се обърна срещу нас. Трябва да намерим начини да си сътрудничим.“

В крайна сметка, въпреки случващото се, Съединените щати продължават да си сътрудничат с Русия в космическата станция. Така че не ми казвайте, че не можем да намерим области, в които да работим заедно. Но не го правят и това ги отслабва. Нищо рационално не виждам вече в поведението на Вашингтон, освен злобата на един отиващ си хегемон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Искаме да се създаде закон за защита на славянските езици в Европа и в ООН! Искаме един от официалните езици на ЕС, да бъде руски език(тъй като много от хората в славянските държави го разбират или е близък до техните разговорни езици) или в краен случай, някой друг славянски език! Искаме официална законна защита на славянските езици! Защита и на славянската ни история, която се манипулира, изтрива, заменя с друга фалшива(лъжлива) „история“ или се краде! Искаме защита и на славянската култура!

    • Искай, искай. То ако само с искане ставало, всички щяхме да сме милионери. За да имаш, трябва още и да си го заработиш или отвоюваш

  2. Англичаните „извоюваха“ правото на езика им да се говори по света само и единствено с колониалната си политика. Американците продължиха по същия начин с колонизация на Европа и бившите соц страни. Сега Европа, ще се разпадне пред очите ни, а след нея и Щатите. Това може да е Божие възмездие, щом и нашите ясновидки а го предсказали.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *