Американска тв: Войната на Байдън в Украйна има за цел да прикрие незаконни лаборатории за биооръжие, управлявани от Дълбоката държава (С ВИДЕО)

Автор: One America News Network

Докато Джо Байдън хвърля всички сили да провокира войната в Украйна, се трупат все повече доказателства, че целият конфликт има за цел да скрие съществуването на американски военни лаборатории там, провеждащи незаконни биологични експерименти. Какво разказва на американците Пиърсън Шарп.

ВИЖ ВИДЕОТО:

За повечето от нас, американците, така наречената „война“ в Украйна няма особен смисъл. Не разбираме защо изобщо участваме така активно в това. Но ако се разровим под повърхността, под хлъзгавата медийна пропаганда, поддържаща войната и унищожението, разбираме защо нашите лидери тикат Америка към Трета световна война. Казано възможно най-просто: Украйна е Дълбоката държава. И като казвам това, нямам предвид, че Украйна е част от нея, имам предвид че самата тя е Дълбоката държава.

Украйна дори вече не е държава. Тя беше придобита, купена от Запада и впоследствие препродавана между различни западани лобита. В края на тази поредица от покупко-продажби на активите на Украйна на власт в Киев беше сложена последната западна марионетка, която да изпълнява поръчките на западните си господари. Президентът Володимир Зеленски не е лидер на Украйна, той е актьор, който е нает да изиграе роля, така че Вашингтон да може да продължи да използва Украйна като своя лична пералня за пари, касичка и площадка за биологични оръжия. Тези лаборатории за химическо и биологично оръжие, за които официалните медии оглушително мълчат, да – истински са. Те най-вероятно са участвали и в „сготвянето“ на Ковид-19.

Независимият разследващ журналист „Clandestine” изложи доказателства в Туитър, посочвайки, че цялата операция е започнала през 2005 година, когато Барак Хюсеин Обама (по това време все още сенатор) посещава Украйна в компанията на сенатор Ричард Лугар, за да инспектират там бивши съветски военни лаборатории. В онзи период Съединените щати вече са поели контрола над тези строго секретни лаборатории за биологично оръжие, ведно с целия наличен там арсенал от най-смъртоносните ядрени, химически и биологични оръжия на планетата. През следващите 15 години американското правителство провежда в тези бивши съветски лаборатории редица строго секретни изследвания, без никакъв контрол или отчетност. А малко по-късно Джо Байдън и синът му Хънтър успяват да се внедрят като посредници между поръчките на Пентагона и дейността на незаконните лаборатории чрез компанията на Хънтър Байдън.

Източник: twitter.com

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Нека не забравяме, че пръв в разкритието на тези биолаборатории беше нашата разследваща журналистка. Тя изнесе първите факти, след което и други инстанции бяха задействани.НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕ КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА В. СЕГА, ЩОТО СЕ ПРОЯВЯВА КАТО НАЙ РЕАКЦИОННИЯТ В СТРАНАТА. Преди СЕГА имаше съвсем друга ориентация.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *