Алекс Сърчаджиева призна: Не мога без Иван!

Алекс вътре„Не мога без Иван. Просто не мога да си представя живота без него. Вместо да се притъпяват, с всеки изминал ден чувствата ни стават все по-силни и все по-дълбоки. Смело мога да кажа, че без него няма живот“.

Тези откровения сподели актрисата Александра Сърчаджиева в телевизията, в която се чувства като у дома си –  Нова телевизия, а въпросът беше какви са а отношенията ѝ със  съпруга й Иван Ласкин, тъй като се тиражират много версии. Ние мислим еднакво, реагираме еднакво на нещата около нас, идеално се допълваме и даже не мога да си представя друг човек до мен, освен него, каза Алекс.

Тя тъжно спомена,  че скоро са се навършили цели девет  години, откакто майка ѝ Пепа Николова си отиде от този свят. “ Толкова много искам да беше жива и да се зарадва на любовта ни с Иван. Толкова ми се ще да  види внучката си и да я гушне! Но уви. Отиде си. Въпреки това чувствам, че е там някъде горе, гледа ме и ми помага, също като преди, когато бях дете и тя ми беше единственият близък човек.
„Никога няма да забравя нейните житейски уроци, защото тя беше мъдра жена. И ще предам наученото на дъщеря си  София, която страшно прилича на моята майка“, каза още Сърчаджиева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *